Spanyolország
ÉLŐ
Németország

„Magyarország zöld-fehér” – hírességek sora bújt Macron-mezbe

2024. július 03. 09:57

A klub megköszönte nekik a támogatást.

2024. július 03. 09:57

Nyitókép: Képernyőfotó

Mintegy négymillió embert ért el egy ötletes kampánnyal a Fradi – írta a sportklub hivatalos oldalán.

Megjegyezték, több mint 60 híresség vállalta, hogy megosztja közösségi médiafelületén, Facebook, vagy Instagram oldalán azt a fotót, amin a Fradi új sportszergyártója, a Macron mezét viseli.

Ezt is ajánljuk a témában

Többek között kitette a mezről készült fotót Deák Bill Gyula, Cooky, Fásy Ádám, Jakupcsek Gabriella, Lotfi Begi, Miklósa Erika, Pataki Attila, Rakonczai Imre, Krausz Gábor, Varga Miklós. 

A színművészek közül a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, Bodrogi Gyula, valamint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Balázs Péter és Eperjes Károly is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Sőt, még Farkasházy Tivadar és Gréczy Zsolt is kapott az új mezből. Az újságíró úgy fogalmazott, „most sokadmagammal kaptam egyet a klub új mezéből, remélem, a Macron név több sikert hoz nekik, mint tegnap a francia elnöknek. (...) 

a mezen lévő nagy T-betűből is látható, én lettem a Fradi főszponzora”.

A Fradi szurkoló hírességek összesen 3,7 millió követővel rendelkeznek, vagyis az FTC egy ötlettel ennyi emberhez ért el, amihez apró befektetés, mindössze hatvanvalahány mezre volt szüksége.

A klub név szerint megköszönte nekik a támogatást.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­k­e­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­z­e­x­­i­­­ ­p­­u­n­c­­­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
oberennsinnen49
2024. július 03. 11:36
Mára Magyarországon szégyen futballszurkolónak lenni, mivel nincs olyan, hogy magyar futball, így értelemszerűen félrevezetés, hazudozás, hogy Hajrá, Magyarok! Hála a 2010 óta uralkodó béna-parazita-nyomorék MLSZ-nek. Amelynek 14 év nem volt elegendő, hogy letegye az asztalra a magyar futballkultúra, a magyar futball know-how egyszerű kézikönyvét, amelyből megye 3-tól a válogatottig, minden játékost, elsősorban a fiatalok, de a teljes mezőnyt - épülésre, az elitfutballba való visszatérésünkre oktatható lehetne...
oberennsinnen49
2024. július 03. 11:31
„Magyarország zöld-fehér” – Édesanyád, az lehet, hogy zöld-fehér, de garantálom, hogy MAGYARORSZÁG NEM ZÖLD-FEHÉR. Éspedig azért nem, mert Magyarország nem lopja el a magyar adófizetők pénzét azért, hogy táplálja belőle a világjöttment 3-4. rendű fullajtárjait... Utoljára az Újpesti Dózsa volt Bajnokok Ligája - BEK - ELŐDÖNTŐBEN, és ez százszor többet ér, mint az ilyen hipokrita - képmutató, álszent, magát tettető - Kubatov-féle alja indoktrináció. Szégyellem ilyenkor, hogy fideszes vagyok, de nagyon, te barom f.szfej, amit csináltok, az a legaljasabb kirablása az országvagyonnak, egyúttal tönkretétele a magyar ifjúsági labdarúgásnak, mivel a pénzek nagy részét ti csatornázzátok be, és aztán szétszórva, ez meghatározó a teljes rendszerre, mivel az MLSZ. M4 Sport és inden más a testnyílásotokat nyalja, mert így vannak szocializálva, a IX. ker.-i tarhálásos nyomulásos félrevezetésetektől...
Egyszeriember
2024. július 03. 11:26
Szerintem pedig piros-fehér-zöld.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!