Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

„Én lettem a Fradi főszponzora!” – Farkasházy Tivadar és Gréczy Zsolt is kapott a Fradi új mezéből (KÉPEK)

2024. július 01. 21:27

A politikus és a humorista is megtisztelve érzi magát.

2024. július 01. 21:27
A Ferencvárosi Torna club címere

Nyitókép: Fradi.hu

A Fradi bemutatta az új mezét. Farkasházy Tivadar ennek apropóján megosztotta az élményeit a csapattal kapcsolatban.

„11 éves koromtól aztán szinte minden hazai meccsen kinn voltam évtizedekig, olykor idegenben is, együtt közel lehet az ezerhez. S néhányszor játszhattam Alberttel, Vargával, Novákkal, Juhásszal, Fenyvesivel, Nyilasival, Lisztessel, Telekkel, Kellerrel, Simon Tibivel, Vincze Ottóval és a kis Flórival is.

Most sokadmagammal kaptam egyet a klub új mezéből, remélem, a Macron név több sikert hoz nekik, mint tegnap a francia elnöknek.

Azt pedig külön köszönöm, hogy amint a mezen lévő nagy T-betűből is látható, én lettem a Fradi főszponzora” – írta Facebook-oldalán Farkasházy Tivadar.

Gréczy Zsolt is reagált

„Engem is az a megtiszteltetés ért – más ismert személyek között – hogy a Ferencváros felkért, hogy a mai hivatalos premieren mutassam be a csapat új mezét.

Le sem merem írni, mióta járok Fradi-meccsre. Apám öröksége.

Dolgoztam is szeretett klubomban. Elnökségi tagja voltam még a nyolcvanas években a Baráti Körnek. Az FTC Fradi Diplomával ismerte el számomra megtisztelő fáradozásaimat” – írta Facebook-oldalán Gréczy Zsolt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­­k­­e­­­l­­d­ ­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­n­­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Ohel
2024. július 02. 10:02
Ebből is látszik, hogy a foci nem csak a kormány heppje. Másik oldalon is sokan vannak akik szeretik. És ez így van rendjén.
angeleye
2024. július 02. 07:19
Mekkora troll a Kubatov
files32
2024. július 02. 06:05
Ne keverjük a sportot a politikával, minden szurkerre szükség van. Hajrá Fradi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!