Lisztes Krisztián lerántotta a leplet, elmondta, mire készül a fia Frankfurtban

2024. július 18. 11:39

Az egykori válogatott labdarúgó szerint a Ferencváros akadémiája tökéletesen felkészítette a fiát arra, hogy helyt álljon egy Bundesliga-csapat keretében.

2024. július 18. 11:39

Fotó: Eintracht Frankfurt/Facebook

Mint arról korábban beszámoltunk, megkezdte a Bundesliga-szezonra való felkészülést az új klubjával, az Eintracht Frankfurttal Lisztes Krisztián. A 19 éves tehetség még tavaly szeptemberben kötött egy 2029-ig érvényes megállapodást a németekkel.

Ezt is ajánljuk a témában

Az első foglalkozás előtt Dino Topmöller vezetőedző külön köszöntötte az új igazolásokat, Auréle Amendát, Nathaniel Brownt, Can Uzunt és természetesen Lisztes Krisztiánt a klub edzőközpontjában.

Timmo Hardung sportigazgató úgy nyilatkozott az új szerzeményről:

Krisztián intenzitást, dinamikát és gólveszélyt hozhat az Eintrachtba”.

Bár a tehetség édesapja, idősebb Lisztes Krisztián sosem volt az Eintracht igazolt futballistája, Németországban azonban hosszú éveket töltött, így minden bizonnyal rendkívül hasznos tanácsokkal látta el a fiát, hiszen a VfB Stuttgarttal Német Kupa-győzelmet, a Werder Bremennel bajnoki címet ünnepelhetett, de pályára lépett a Mönchengladbach és a Hansa Rostock színeiben is.

„Krisz azt mondja, hogy hasonló a szakmai munka, mint amit a Ferencvárosnál megszokott. Mivel nagyon hosszú nyara volt, egy picit intenzívebbnek érezte az edzéseket az első napokban. A nyári szünetre megkapta a klubtól a futóprogramot, amit maximálisan elvégzett, így kiváló fizikai állapotban érkezett meg Frankfurtba.

A Fradi nagyon jó iskola, tökéletesen felkészítették őt a szintlépésre, hiszen az NB I után egy topbajnokságba került”

– fogalmazott idősebb Lisztes Krisztián a csakfoci.hu-nak adott interjújában, amelyben határozottan cáfolta, hogy fiát rögtön kölcsönadná a német együttes.

„Az Eintracht sportigazgatójával tartottam a kapcsolatot, ő nem mondott nekem ilyet, csak pozitív visszajelzéseket kaptam eddig vele kapcsolatban. Természetesen a futballban bármi előfordulhat, széles a keret, de csak a teljesítmény számít. Krisz úgy készül, hogy ősztől Bundesliga-meccseket játszik a Frankfurttal. Jó úton halad efelé, bízom benne, hogy be tudja verekedni magát a csapatba” – zárta gondolatait a korábbi zöld-fehér BL-hős.

A frankfurti gárda felkészülése egészen július 22-ig Németországban zajlik, ekkor indul a keret a tengerentúli edzőtáborba.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­k­e­­­l­d­ ­a­­ ­s­­­z­e­­x­i­ ­­­p­­u­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. július 21. 12:19 Szerkesztve
Hurex 2024. július 21. 05:28 Ez igaz?????? Idézem: "volt valami edzőtábori balhé, ahol abuzáltak egy srácot (és itt most senki se a laza piszkálódásra gondoljon, csak nem akarok erősebben fogalmazni), majd ezt a bizonyos srácot úgy kellett lekönyörgni az épület tetejéről, a történtek okozta trauma miatt. Amiben persze Kis Lisztes volt a főkolompos. "
zakar zoltán béla
2024. július 18. 13:51
Szúnyogfogásra a műfüvön.
Korn
2024. július 18. 12:12
még nagyobb arcot növeszt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!