Kiderült, min múlik, hogy Lisztes Krisztián játszhat-e a Bundesligában (VIDEÓ)

2024. július 12. 22:39

Az ifjú magyar tehetséget még nem biztos, hogy megtartja az Eintracht Frankfurt.

2024. július 12. 22:39

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Amint arról a Mandiner is beszámolt, bemutatkozott az Eintracht Frankfurt együttesében a magyar labdarúgás egyik legígéretesebb fiatal játékosa, ifjabb Lisztes Krisztián. A Ferencvárosban nevelkedett játékos 2022 nyarán igazolt a Fradiból a német egyesülethez 4,5 millió euróért, ám egy évet még maradt kölcsönben a zöld-fehéreknél. Idén nyáron azonban már csatlakozott klubjához, és meg is kezdte a csapattal a felkészülést. 

A labdarúgó túl van az első teszteken, erről a német egyesület videókatis közzétett közösségi oldalain, íme!

Az azonban még korántsem biztos, hogy a klub a következő idényben tervezi-e szerepeltetni az első csapatban. Mivel az utánpótlásban játszatni luxus lenne, azért amennyiben nem nevezik a bundesligában szereplő keretbe, lehet, hogy ismét kölcsönbe kerül. Mindez kizárólag azon múlik, a felkészülési időszakban végzett edzésmunkájával sikerül-e meggyőznie Dino Toppmöller trénert – számolt be a Kicker cikkére hivatkozva a Magyar Nemzet.  

A magyar labdarúgó frankfurti szerződése 2029-ig érvényes, és a 23-mas számú mez lett az övé. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. július 13. 10:15
000
machet
2024. július 13. 09:42
Hát ez is kiderült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!