Jelbeszéddel tett keresztény tanúságtételt az olimpia egyik bronzérmese

2024. július 28. 22:32

Mint ismert: a rendezvény ideje alatt tilos a vallási szimbólumok használata.

2024. július 28. 22:32
null

Nyitókép: képernyőfotó / X

Egy fiatal brazil lány erőteljes keresztény tanúságtételéről készült videó hasít az X-en.

A brazil Rayssa Leal, aki 16 évesen bronzérmet szerzett a női utcai gördeszkában, jelbeszéddel üzente meg a világnak a párizsi olimpián: 

Jézus az út, az igazság és az élet!” 

Mint ismert: a rendezvény ideje alatt tilos a vallási szimbólumok használata, így a fiatal sportoló megnyilvánulása igencsak bátor tettnek számít.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2024. július 29. 10:20
-zsoltkom- " Jelbeszéddel tett keresztény tanúságtételt az olimpia egyik bronzérmese" Javaslom, hogy a keresztény tanúságtételt súly vagy darabszám szerint mérjék. Ne ilyen ripacs, nevetséges módon demonstráljanak elköteleződést. Meg aztán, mint fogalmat frissítsék, hogy aktuális legyen a napi nem keresztény tanúságtétellel. Elmutogatni egy Jézus-szlogent egy olyan közegben, ahol jól általánosíthatóan biztos, hogy éltetik és rajonganak érte?! Ha valaki beleolvas a fogalommagyarázatba (tanúságtétel... ttps://n9.cl/yrlwv) éles ellentmondást vehet észre a mindennapi élet szerint. Maga a 10 parancsolat, hogy úgy mondjam ellen-tanúságtétel, létével utal arra, hogy a keresztényekre vonatkozóan nem úgy élnek, hogy tetteikkel tanúságot tesznek. De emellett némely törvényt, maga az ószövetségi rész leírt törvényt szeget meg... az ellenkezőjére biztat.
..--..
2024. július 29. 10:20
-zsoltkom- folytatás... Ha lehet úgy tanúskodni a KESMA médiában, hogy helyreigazítási pert vesztenek főleg ők és a legtöbbet (keresztény DNS :)) irányítása alatt), akkor talán ki kellene húzni a tanúságtétel szót a fogalommagyarázó szótárakból. A bűn feloldó-egalizáló keresztény rendszerek (gyónás és változatai) is a sűrű időközönkénti, Jézussal szembekerülő helyzetet rögzíti, ahogy éppen-sokszor nem keresztény tanúságtétel bátorságuk van meg, hanem Jézust eláruló, Jézust felülbíráló pofátlan szemtelenségük.
templar62
2024. július 29. 09:38
Ágyő Ejuj7nijó . EBURAFAKÓ = EGYKUTYA = EGYIKKUTYAMÁSIKEB = KÉTPOGÁNYKÖZT
templar62
2024. július 29. 09:30
Dieu avec nous . Gott mit uns .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!