Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Hazaárulás? - Szoboszlai barátjának német barátnője a spanyoloknak szurkol a Nationalelf ellen

2024. július 04. 22:41

Dani Olmo kedvese spanyol mezzel sokkolta honfitársait.

2024. július 04. 22:41
firo : 30.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Round of 16, 1/8 final, M39, Match 39, ESP, Spain - GEO, Georgia Dani Olmo of Spain celebrates jubilation after the end of the game

Nyitókép: Sebastian El-Saqqa / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP

Spanyolország nemzeti együttese pénteken 18 órakor a németek ellen játszik majd az Eb-negyeddöntőben. A torna eddigi két legjobbjának összecsapása pedig különleges jelentőséggel bír a spanyolok játékmestere, Dani Olmo szempontjából. Az RB Leipzig spanyol középpályásának barátnője ugyanis a német influenszer, Laura Abla – írta meg a Magyar Nemzet. Nagy kérdés, hogy kinek drukkol ilyen esetben valaki – a kedvesének vagy országa válogatottjának? 

Nos, a német hölgy elég gyorsan egyértelművé tette, hogy melyiket választotta – a napokban ugyanis olyan bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amelyen a blézere alól egy spanyol mez villan elő. 

Persze lehetséges, hogy Laura Abla választása nem kizárólag Dani Olmónak szól, hanem van benne némi hideg számítás is, és ezzel szeretne betörni a spanyol piacra.

Dani Olmót egyébként egykori lipcsei csapattársa, Szoboszlai Dominik is jól ismeri. a két labdarúgó hasonló posztokon tud játszani, a RB Leipzig pedig tavaly épp ezért nem volt hajlandó elengedni, hiszen a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát pótolni kellett valakivel.

Idén viszont nem biztosan meg tudják majd tartani a nagyon keresett játékmestert, akit a pletykák szerint Pep Guardiola is szeretne a Manchester City-hez édesgetni. 

Az RB Leipzig irányítója 26 éves korára egyértelműen beérett, az Eb-re megkapta a 10-es mezt a spanyol válogatottban, jól is játszik, nem véletlenül pletykálják, hogy Pep Guardiola is szemet vetett rá mint a 33 évesen pályafutása végéhez közeledő Kevin de Bruyne potenciális utódja a Manchester Citynél.

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2024. július 05. 20:53
Máris csípem Dani Olmo kedvesét. :)))
sexykitty-118
2024. július 05. 15:27
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­­k­­e­l­­­d­­ ­a­ ­­s­­­z­e­­­x­­i­­ ­­­p­u­n­­c­­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Doki53
2024. július 05. 07:04
Az én barátnőm barátnőjének a barátja, aki Szoboszlai régi ismerősének a barátnője volt, és velem szemben lakik az anyukája, ö a németeknek szurkol.
c-critical
2024. július 05. 01:50 Szerkesztve
"Az RB Leipzig irányítója 26 éves korára egyértelműen beérett, az Eb-re megkapta a 10-es mezt a spanyol válogatottban, jól is játszik" A csávó csere a spanyol válogatottban baszki, és esélye sincs a Premier leaguebe igazolnia, mivel rendkívül sérülékeny. A bundesben is fél idényeket kihagy minden évben. Szóval a cikk amásodik fele nettó baromság(legfeljebb a menedzsere terjeszthet róla ilyen meséket) az első fele meg gagyi bulvár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!