Elárulta a siker receptjét az Eb-szereplő magyar, aki az AC Milan ellen debütált új csapatában

2024. július 22. 11:27

A Székesfehérvárról indult labdarúgó meg is látogatta a Főnix-nél pallérozódó utódokat.

2024. július 22. 11:27
null
Szabó Levente

Nyitókép: Rapid Wien 

Bolla Bendegúz szombaton az AC Milan ellen debütált új csapatában, az osztrák Rapid Wienben. A felkészülési mérkőzést követően a feol.hu beszélgetett a futballistával ez Európa bajnokságról, a céljairól, és arról, hogy mit üzenne a fiataloknak. 

Bolla azzal kezdte, hogy mozgalmas nyáron van túl, de az Eb után ki tudta pihenni magát, és örül neki, hogy sikerült a bemutatkozás a Rapidban. Hozzátette, hogy még nincs százszázalékos fizikai állapotban, de napról napra egyre több munkát végez, hogy visszanyerje a legjobb formáját. 

Hangsúlyozta, hogy az egyik nagy célja az volt, hogy kerettag legyen a kontinenstornán, ami nem hogy sikerült, de a három mérkőzésből kettőn kezdőként kapott szerepet Marco Rossitól.

A Székesfehérvárról indult labdarúgó kiemelte, hogy a csapat célja egyértelműen a csoportból való továbbjutás volt, de úgy érzi, „az első meccs első félidejét kivéve nem vallottunk szégyent, és az utolsó pillanatig reménykedhettünk.

Debüt az AC Milan ellen 

A Rapid Wien 1–1-es döntetlent játszott az AC Milannal szombaton Bécsben, az Allianz Stadionban. Bolla kezdőként lépett pályára és egy félidőt szerepelt a mérkőzésen, ahol a 4-4-2-es felállásban jobbhátvédként kapott szerepet. 

A pihenés után értelemszerűen fizikailag még nem vagyok száz százalékos állapotban, így úgy gondolom ez az egy félidő elsőre összességében elég volt. A meccs remek volt mind nekem, mind a csapatnak”

– mondta Bolla az olasz csapat elleni találkozóról. 

„Sok helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben, csak a gól hiányzott, amin a későbbiekben javítanunk kell. A közönség fantasztikus volt, közel teltház előtt játszhattuk le ezt az egyébként jubileumi összecsapást az AC Milan ellen” – tette hozzá. 

Székesfehérvár, Főnix

Bolla kitért arra, hogy a Főnixnek köszönheti azt, amilyen játékos ma, majd elmondta, hogy meglátogatta a klubnál pallérozódó gyerekek edzőtáborát. 

Ha nem is mindent, de azt, hogy most itt tartok azt a Főnixnek köszönhetem, amiért nagyon hálás vagyok. Most is voltam otthon, a szünetem utolsó napjaiban. Ellátogattam a Főnixbe is a gyerekek edzőtáborába, ahol egy jó másfél órát beszélgettünk, kérdéseket tettek fel, és egy nagyon jó hangulatú társalgás kerekedett az egészből” 

válaszolta arra a kérdésre, hogy mit köszönhet a szülővárosában eltöltött éveknek. Hozzátette, hogy nagyon megtisztelve érzi magát, hogy vannak gyerekek, akiknek ő lehet a példaképe. 

„Tényleg ezért csináljuk, hogy jó példát mutassunk a mostani fiataloknak, és lássák, hogyha beleteszik a melót és vannak komoly céljaik, akkor bárhonnan el lehet jutni idáig” – mondta, majd üzent a fiataloknak: „amit mindig el szoktam mondani, és kiemelni, hogy a legfontosabb a befektetett munka. Nyilván vannak mélypontok minden játékos életében, azon túl kell lendülni, és a lehető legtöbb munkát beletenni, hogy el tudják érni a céljaikat. Ha megvannak a céljaik és tudják, hogy mit szeretnének elérni, akkor ahhoz tényleg mindent alá kell rendelniük, csak annak kell élniük. Csak akkor sikerülhet.”

A teljes interjú ide kattintva elolvasható. 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­z­e­x­­­i­ ­­p­­u­n­­­c­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!