Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Bellingham a szlovák szurkolóknak: „ki más, mint én?” (Gyomorforgató videók)

2024. július 01. 10:19

Vajon az angol középpályás átlépte a sportszerűség határát? A játékos a közösségi oldalán reagált a kritikákára.

2024. július 01. 10:19
Bellingham

Nyitókép: Bellingham X-oldala

Az angol labdarúgó-válogatott a kiesés széléről kapaszkodott vissza, mikor Jude Bellingham a 95. percben egy varázslatos megoldással mentette hosszabbításra a Szlovákia elleni mérkőzést. A Real Madrid játékosa gólöröm közben azt kiabálta a nézők irányába, hogy „Who else?”, azaz arra tett utalást, hogy 

ki más mentette volna meg Gareth Southgate együttesét, ha nem ő.

A mérkőzés után többen vádolták meg a középpályást, hogy a kezével obszcén gesztust tett a szlovák csapat kispadja felé. A kérdéses pillanat feltehetően nem sokkal azután következett be, hogy megünnepeltette magát a társaival.

Ez egy tréfás gesztus volt a részemről néhány közeli barátom felé, akik ott ültek a lelátón, ők pontosan értették ezt a belsős poént. A szlovák csapat irányába semmi mást nem érzek a tiszteleten kívül, fantasztikusan teljesítettek a pályán” – írta a BL-győztes játékos az X-oldalán.

Ön szerint sértő volt Bellingham gesztusa?

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­e­­l­d­­­ ­­a­ ­­­s­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
rugbista
2024. július 01. 15:51
Nem egészen értem, abban, hogy "who else", mi a probléma? Kiordította a szlovák tábornak, vagy mi? Vagy azt kiabálta, hogy "Slovakia is the Highland of Hungary"?
kisstomi-2
2024. július 01. 12:47
Bellingham gólja egy szabálytalan bedobás után született, a bedobást elvégző játékos ugyanis bedobás közben bellépett az oldalvonalon belülre, a bedobást meg kellett volna ismételtetni, vagy a szabálytalan végrehajtás miatt elvenni az angoloktól.
quantum
2024. július 01. 12:29
Hiába, a majmok ennyi ember elött már nem tudnak uralkodni az elvárt magatartásukon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!