A spanyolok szélsője a győzelem után rögtön beszólt az angol legendának

2024. július 15. 08:00

A trófea a zsebben, jöhet a beígért hajfestés?

2024. július 15. 08:00

Fotó: Jose BretonNurPhoto via AFP

Spanyolország hódította el a labdarúgó Európa-bajnokság trófeáját, miután a döntőben 2–1-re legyőzte Angliát. Williams góljára a csereként beállt Palmer még válaszolt, a 86. percben született Oyarzabal-találatra azonban már nem érkezett reakció angol részről. A háromoroszlánosok zsinórban a második Eb-döntőjüket bukták el.

Ezt is ajánljuk a témában

A győztes finálé után felszabadultan ünnepeltek a spanyolok, miután minden meccsen győztek (a házigazda németeket a hosszabbításban verték) és négy világbajnokot is fölülmúltak a végső sikerig vezető úton, történelmet írtak. Az együttes szélsője, Marc Cucurella az önfeledt pillanatokban sem feledkezett meg korábbi sérelméről, és rögtön beszólt a korábban őt kritizáló Gary Neville-nek.

Mint ismert, a torna alatt az angol válogatott és a Manchester United korábbi legendája, aki jelenleg televíziós szakértőként dolgozik, azt mondta, szerinte Cucurella az egyik oka, amiért a spanyolok nem tudnak majd végigmenni az úton...

Nos, a Chelsea ikonikus frizurájú szélsője adta a gólpasszt Oyarzabalnak a mindent eldöntő találat előtt, majd közösségi oldalán „köszönetet” mondott Neville-nek.

Végigmentünk az úton, Gary. Köszönjük a szurkolásodat!”

– írta Cucurella.

Apropó, emblematikus „lobonc”, Cucurella párja a döntő előtt ígéretet tett, ha a spanyolok győznek, befesti a sokat emlegetett hajkoronát vörösre. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. július 15. 12:53
Garynek reagált?? Jól tette! 1 olyan ne ugasson, aki Beckham árnyékában nőtt fel. Ferguson is akkor játszatta.
Akitlosz
2024. július 15. 12:11
Nem tudja szegény, hogy ezek érmek nem aranyból vannak. Csak átverik a díjazottakat az arany dumával.
atti64
2024. július 15. 11:30
HELYES VOLT DIPLOMATIKUSAN MEGKÖSZÖNTE AZ ÖTELT ANGOLNAK!
röviden
2024. július 15. 10:41
A Cucurella-Williams duó pároskapcsolata nagyban hozzájárult a spanyol eredményességhez, még akkor is, ha a győztes gólpasszt Orayzabal - régi kedvencem - kapta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!