Tarol az interneten Varga Barnabás szülőfaluja

2024. június 26. 17:41

Szentpéterfa, Varga Barnabás szülőfaluja az Európa-bajnoki szereplése után hirtelen a Google keresőben az egyik legkeresettebb helyé vált Magyarországon.

2024. június 26. 17:41
Hungary v Switzerland: Group A - UEFA EURO 2024

Kép forrása: Justin Setterfield/Getty Images

A magyar válogatott csatára, Varga Barnabás szereplése az Európa-bajnokságon jelentősen növelte szülőfaluja, Szentpéterfa népszerűségét a Google keresőben, írta meg a csakfoci.hu.

Ezt is ajánljuk a témában

A skótok elleni győztes meccset követően, amely során Varga súlyos fejsérülést szenvedett, a falu neve az egyik legtöbbet keresett szó lett Magyarországon. A magyar válogatott játékosai egy Szentpéterfa feliratú sállal is üzentek a mérkőzés után a kórházba szállított Vargának, amivel jobbulást kívántak neki. A Vas vármegyei falu annyira felkeltette a magyarok érdeklődését, hogy a Google keresések hetedik helyét foglalja már el a mai napon. 

Ezt is ajánljuk a témában

Forrás: Forrás: Google Trends

A válogatott játékos szülőfalujáról az ismert műsorvezető, Vujity Tvrtko is posztolt Facebookon, amin a község figyelemre méltó kulturális hátteréről írt - tudniillik ez Magyarország legnagyobb arányban horvátok lakta települése. 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2024. június 26. 17:51
Még Révész Sándort is beelőzte..
Novicsok-5
2024. június 26. 17:45
Fú, de tarol. Mint a válogatott a svájciak és a németek ellen. Ki a francot érdekel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!