Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Szoboszlai nyilatkozott a sérüléséről – kiderült, hogy tud-e majd játszani az Eb-n

2024. június 08. 20:47

A magyar klasszist le kellett cserélni az Izrael elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzés második félidejében.

2024. június 08. 20:47

Nyitókép: Instagram

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Szoboszlai Dominikot le kellett cserélni az Izrael elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzés második félidejében, miután a combjához kapott. A Nemzeti Sport szerint azonban nincs komolyabb baj.

„Jól leszek, jól leszek. Beállt a lábam, aztán inkább nem is akartam tovább csinálni ezt az egészet, minthogy rizikót vállaljak, inkább ésszel megoldottam. Nagyon jól kezdtük a meccset, az első félidő kifejezetten jó volt.

Utána kicsit nyögvenyelős lett, de jó volt így utolsó meccsnek.

Mentálisan, taktikailag felkészültünk az Európa-bajnokságra, de a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen” – nyilatkozta a mérkőzést követően a magyar válogatott csapatkapitánya.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­k­­­e­l­­d­ ­­a­­ ­s­­z­­e­x­­i­­ ­­p­u­­­n­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
proctor
2024. június 09. 12:42
Kamu az egész duma Visszaestél kleinheister szintjére
kepiblanc
2024. június 09. 00:03
👻👻 Képzeld el, hogy elérsz mindent, de egyik napról a másikra tönkre megy minden amiért annyit dolgoztál?! Ezek a "sérülések" olyanok, ha elkezdődik, akkor utána már jöhet sorban, és egy igéretes karrernek könnyen vége lehet. Szerintetek ez az első jele egy amúgy igéretesen induló karrier végének?! 🤡🎈
Interista
2024. június 08. 23:49
Szoboszlai Dominik a magyar válogatott ásza. Óvatosságból cserét kért . Jól tette . Ennek a meccsnek a formába hozás volt a célja . Sima 3-0 ide. Az Eb-n ennél gyengébb meccsünk ne legyen . Sok sikert a válogatottnak . Hajrá Magyarok !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!