Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Ez nagyon nem hiányzott: Szoboszlai megsérült az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen (VIDEÓ)

2024. június 08. 19:47

Egyelőre nem tudni, mennyire nagy a baj.

2024. június 08. 19:47
null

Nyitókép: Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Aggódva figyelhették a magyar szurkolók az Európa-bajnokság előtti utolsó, Izrael elleni felkészülési mérkőzés 55. percében történeteket: a válogatott csapatkapitánya cserét kért, nem sokkal később leült a földre, majd lecserélték – számolt be az m4sport.hu. A portál szerint Szoboszlai az 54-55. perc környékén kezdte el láthatóan húzni a lábát, és rögtön jelezte is az oldalvonal felé, hogy cserét kér, 

a következő játékmegszakításnál pedig csalódott arccal leült a gyepre.

A Nagyerdei Stadionban feszülten figyelték a nézők, ahogy az egészségügyi stáb egyik tagja befáslizta a bal combját, majd az 57. percben kicsit sántikálva lesétált a pályáról, Csoboth Kevin érkezett helyette csereként.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2024. június 09. 17:48
Szopó-Dóm a kurva anyád.
antallmiki
2024. június 09. 01:30
fraktoasterantallmiki 2024. június 08. 21:59 "Az összefoglalóban 6 helyzetünkből 3x Szoboszlai adta a kulcspasszt. Úgy, hogy idő előtt le lett cserélve." Kulcspassz neked az anyád picsája te ostoba balfasz! Az első gólhoz sem volt semmi köze. Bolla a kapu elé, majd Varga lerakta Sallainak aki szépen befejezte. Második gólhoz talán volt köze Szopónak, de itt is Bolla zsenialitása villant meg, hiszen ő hozta játékba Szopó-Dómot, aki valami furcsa oknál fogva jó helyre passzolta Bollának, majd Bolla zseniálisan adott egy kötényt Hoffmeisternek és rakta a labdát Varga elé, ahogy azt kell. Harmadik gól.. Ismét Bolla zseniális passza Sallainak, aki hibátlanul rakta Varga fejére a labdát. A korcs Szopó-Dóm, a túlhájpolt faszfej meg menjen zabálja a Mekis kaját, veled együtt te ostoba lúzer! Nincs egy értékelhető momentuma a faszfejnek! Persze te csak nyaljad ki a szart a picsájából. Ki nem szarja, hogy ilyen agyhalott elfogult szardarab vagy!! A focit gólra játszák Öcsi!
bodrigyuri
2024. június 08. 21:51
Szopószlaji képtelen volt elviselni a gazdanép győzelmét fajtársai ellen.
Squalline
2024. június 08. 21:03
Na látom tobzódik az antallgyerek is. A mandiner sportrovatának reciprokija:) Jobbulást Szobi, nélküled messze nem vagyunk olyan jók! Hajrá Magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!