Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Szoboszlai írek elleni teljesítményét gúnyolják a mémoldalak (VIDEÓ)

2024. június 06. 07:40

Az internet népe kemény kritikákat fogalmazott meg a magyar klasszissal szemben.

2024. június 06. 07:40

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Írország 2–1-re legyőzte Magyarországot az első labdarúgó Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésén.

A mérkőzést követően a közösségi médiában többen is erősen bírálni kezdték Szoboszlai Dominik teljesítményét. A TikTokon több olyan videó is megjelent, melyek keményen kritizálták a magyar játékost.

Az egyik rövid poszt szerint Szoboszlai legjobb pillanata a meccsen az volt, mikor kicserélte a zászlót ír társával.

Míg egy másik videóban azt láthatjuk, ahogy a magyar klasszis elhibázza a szögletet, melyből végül az írek kerekítenek ki egy gólt.

A bejátszás alatt pedig egy korábbi nyilatkozata fut, melyben arról beszél, hogy „az a kérdés, hogy akarjuk-e igazán. Többet bele tudunk-e tenni. [...] Nagyon sokszor megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. június 06. 10:19
A VB döntőben az argentin válogatott kapusa, Emiliano Martínez kb. ugyanilyen helyzetben védte Kolo Muani ziccerét mint most Dibusz Parrottét, a különbség hogy az első esetben a labda akkor egy argentinhoz pattant, itt meg a kapu közepébe.. Szerencse is kell a játékhoz.
kombinator-0
2024. június 06. 09:31
annyira várható volt Szoboszlai hanyatlása ... Sz. egy remek haver, mindenkivel beszélget, nevetgél, senkit, semmit nem utasít vissza, meccs után pálinkázik, (ismeretlen) barátokat ölelget, kocsmába jár, koncerteken tűnik fel, ismerjük autóját, nőit, stb... csak épp a küzdő, magából mindent kihajtó, szorgalmas, plusz terheléseket vállaló, ha kell, magányba vonuló (és edzések után még ottmaradó, sötétben is gyakorló), szerény, lelkét is kiadó, robotoló, a sikeréért mindent megtévő sportembert nem látjuk ... cégek reklámarca, holott még semmit nem ért el (az nem teljesítmény, hogy egy angol sztárcsapat vette meg) ... a reklámot el kellett volna (még) utasítania minimum az EB utánra ... állati kényelmetlen és kellemetlen lesz, ha rossz szereplés után hamburgerrel és telefonnal a kezében látjuk majd ... több szerénység, komolyság, ha kell a fénytől, visszavonulásra lenne szüksége, főleg hogy lelkileg tegye rendbe magát ... még van kiút ... csak kérdés, hogy a környezete merre taszigálja
antallmiki
2024. június 06. 09:31
Nagyon nehezen, de végre ébredeznek a moslékbulvárral, meg a Mekis-kajával etetett emberek. Nyílik a szem. Egyre többen látják azt, amit én már egy éve mondok nektek. Rossi is tudja ezt, csak nem engedik neki, hogy szedálja a pénzeszsákot. A hiénák még nem kerestek eleget a Szoposzlai névvel...
clansman
2024. június 06. 09:27
A válogatott lecserélte Puskás kis pénz kis fociját, nagy arc kis focira.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!