Súlyos summát akartak kizsarolni Michael Schumacher családjából, két férfit letartóztattak

2024. június 24. 20:11

Apa és fia próbálta sakkban tartani az F1-legenda hozzátartozóit.

2024. június 24. 20:11
A portrait of Michael Schumacher of Germany and the Ferrari team

Fotó: Clive Rose/Getty Images

Német sajtóinformációk szerint bűnözők próbálták megzsarolni a korábbi Formula-1-es világbajnok Michael Schumacher családját, erősítette meg a wuppertali ügyészség – írja a Focus Online.

Ezt is ajánljuk a témában

Az elkövetők azt állították a család alkalmazottainak, hogy vannak olyan aktáik, amelyek érdekelnék a családot. Annak érdekében, hogy ne tegyék közzé azokat, milliós kifizetéseket követeltek.

Bizonyítékul néhány dokumentumot elküldtek a családnak, a rendőrök azonban beazonosították a zsarolókat, tőrbe csalták őket, és lecsaptak az 53 és 30 éves wuppertali férfira, apára és fiára.

A két fő gyanúsítottat június 19-én tartóztatták le a hesseni Groß-Gerau egyik szupermarket parkolójában, jelenleg őrizetben vannak.

Mint ismert, az F1-es rekord világbajnok 2013 végén súlyosan megsérült egy síbalesetben, azóta nem is szerepelt a nyilvánosság előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thorin-2
2024. június 24. 21:24
ezek még hasznosak lesznek, ha esetleg a csalad késobb nem megfelelően szavazna vagy nyilatkozna, olyankor szoktak a 10-20 éves akták és ribik előbukkanni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!