Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Sose találná ki, mivel foglalkozik az egykori német válogatott legenda!

2024. június 17. 09:47

Lukas Podolski 38 évesen még mindig aktív focista, de emellett egy kebabos étteremláncot is felépített, amely már jobban jövedelmez neki, mint a labdarúgás.

2024. június 17. 09:47
German footballer Lukas Podolski opens the 11th branch of his chain Doner Kebab restaurant in Cologne

Kép forrása: Mesut Zeyrek/Getty Images

Lukas Podolski világbajnok lengyel származású német labdarúgó, aki szép karriert tudhat maga mögött; 130 válogatottságig jutott el, emellett volt a Köln, a Bayern München és az Arsenal játékosa is. Jelenleg szülőhazájában, Lengyelországban játszik a Górnik Zabrze csapatában. 

Amit azonban kevesen tudnak róla, hogy felépített egy kebabos étteremláncot, amellyel már jóval nagyobb bevételre tesz szert, mint a focival. 2018-ban indította el a Mangal Döner étteremláncot, és ma már több, mint harminc étterme van szerte Németországban.

A Magyar Nemzet stábja el is látogatott egybe, és beszámoltak róla, milyen a hangulat ott az Európa-bajnokság idején, Kölnben, a magyar - sváci mérkőzés előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az étterem a tudósítás szerint annyira népszerű volt, hogy az utcára ért a sor, és ülőhely már nem volt elérhető, így sokan elvitelre kérték az ételt. A klasszikus kebab ára 8,5 euró volt, míg a „Poldi világbajnok tálja” 13,5 euróért volt kapható, de ahhoz szabad hely is kellett volna. Az étel finom és tartalmas volt, amit az egyik magyar szurkoló is megerősített, mondván, hogy a kebab megfelel az elvárásoknak.

Egy megkérdezett szurkoló nem hallott előzetesen Lukas Podolski étterméről, de amikor meglátta a híres német futballsztár nevét a kebabozó tábláján, úgy döntöttek, kipróbálják. 

Lukas Podolski a Daily Mailnek adott interjújában elmondta, hogy gyerekként rengeteg kebabot evett, innen jött az indíttatása az éttermek elindítására. Podolski nem csak a nevét adja az éttermeihez; amikor Németországban van, rendszeresen felkeresi azokat, és aktívan részt vesz a konyha munkájában és az üzletvezetésben is. Elmondása szerint édesapja nem volt milliomos, és senki sem nyitotta meg előtte az ajtókat; keményen kellett dolgoznia, és egynek érzi magát az ottani emberek közül.

Íme a Magyar Nemzet videója:

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. június 17. 17:11
Fakardozással foglalkozik a kép alapján.
Akitlosz
2024. június 17. 17:07
Hát persze, hogy jobban jövedelmez az embernek az, amit ma dolgozik, mint az, amit régen dolgozott! Egyszerű logika. Hoppának nincsen?
Átoperált Kiscsoportos
2024. június 17. 10:52
Ostoba Cigánytamponok! Szerintetek is sok a pedofidesz több mint 60 új adója? Miattatok is változtattak meg törvényeket? Ti is kaptatok vissza nem fizetendő, milliárdos állami támogatásokat? A Wembleyben ti is jó helyről néztétek a BEK döntőt? Jó volt a kiszolgálás a ti magángépeteken is? Nektek hogy tetszett a királyi lakosztály? Visszamentek még oda? Nyáron most is jachttal mentek a Cannesi Filmfesztiválra? Itthon nektek is rendelkezésetekre áll néhány helikoptert? Ti is sok milliárdos osztalékot vettetek fel? Benneteket is kihúz évente párszor az állam a szarból, mint a fatolvaj vőgyereket? Mikortól kell magyarPutrisztánban rubellel fizetni?
Locomotive
2024. június 17. 10:50
Roppant eredeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!