Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Nincs baj, menni kell tovább

2024. június 15. 22:05

Hajrá, Magyarország!

2024. június 15. 22:05
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: HESHAM ELSHERIF / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

„Nem egy hazai pálya… De nincs baj, menni kell tovább. Mi is jövünk szerdán! Hajrá, Magyarország!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 17. 11:39
Nincs baj? Győztek a falábú gecik? Vagy legalább döntetlenre mentettek? Nem. 3 gólt beszopva elbuktak SVÁJC (!!!!!!) ellen. Baj van. Nem kicsi, hazudjatok bármit!
PMike
2024. június 16. 15:30
NAGYOT csalódtam Rossi mesterben! :( Tisztelem eddigi eredményeit, tényleg összerakott egy egész jó kis csapatot a semmiből. Nem fogok róla (és a csapatról) csúnya dolgokat mondani, mint több, politikailag elvakult, mocskos, undorító gazember teszi. DE mit keresett Szalai Attila a svájciak ellen a kezdőben?!? Mindenki tudja (Bundesliga edzői sem vakok, hülyék), hogy Szalai formán kívül van. Nincs játékban, úgy mozog a pályán, mint elefánt a porcelánboltban! Nem akarom felsorolni az összes gyengeségét, hibáit, borzalom az összkép, pedig tudom, rendes srác, jó gyerek. (helyezkedés, összjáték, pocsék indítások, úgy verik át, hogy én szégyellem magam, stb.) Persze, ha nincs senki más, még megérteném. DE van, többen is sokkal jobbak nála, elsősorban Dárdai Márton. S különben is, nem azt mondta a mester, hogy aki nincs játékban..., s ez egy sorsdöntő mérkőzés volt! S lenne még pár játékos, aki helyett fiatal, tehetséges focistát kéne, kellett volna beépíteni. (pl. Fityó, 34.)
oldcitizen-2
2024. június 16. 15:12
De bizony baj van, de bem az, hogy vesztettek, hanam hogy szarul játszottak
AndyP
2024. június 16. 14:43
Kell egy kid ido mig beszaribol atmegyunk oroszlanba. De miert nem vegyunk oroszlanok a kezdettol fogva. Ezt csakis egy magyar hazafi edzo tudna kihozni a beszarikbol. Eddig nagyon Isten kegyeltjei voltunk ideje lenne vert izzadva meghalalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!