Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

„Le kell győznünk a cigány románokat, az ukránok húzzanak haza, menjenek a frontra harcolni” – értékelt az Eb-n a szlovák játékosügynök

2024. június 29. 17:59

A szlovákiai közszolgálati televízió elhatárolódott a történtektől, és közte, semmi köze a botrányos videóhoz.

2024. június 29. 17:59
null

Nyitókép: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

A felvidéki Paraméter hírportál szúrt ki egy botrányos videót, amelyben a szlovák futball-legenda, Marek Hamsík édesapja, valamint annak futballrajongó, játékosügynök barátja, Viktor Kríz szidta alpári módon a románokat és az Eb-től már szintén búcsúzó ukránokat. A felvételen Richard Hamsík egy kamerát tart a kezében, amelyen az RTVS logója látható, míg Kríz kezében egy mikrofon van, ugyancsak az RTVS logójával. Az RTVS a Rozhlas a televízia Slovenska rövidítésre, ez a szlovákiai közszolgálati  média. A felvételen látható szereplők a Szlovákia–Románia (1–1) csoportmérkőzés előtti érzéseikről beszéltek.

„Holnap a válogatott történetének legfontosabb mérkőzését játsszuk. Kapcsoljuk riporterünket és operatőrünket” – hallható a videóban, majd Kríz átveszi a szót. szerinte nagyon nehéz mérkőzés vár a szlovákokra, majd meglehetősen alpári módon kezdett nyilatkozni a válogatott csoportellenfeleiről.

„Le kell győznünk azokat a kib*szott cigány románokat, és bízom benne, hogy a belgák is nyernek azok ellen 

a kib*szott ukránok ellen, akik nem érdemelnek mást, mint, hogy hazahúzzanak a p*csába. Menjenek inkább harcolni a frontra”

 – mondta Kríz a kezében tartott mikrofonba, miközben a többiek jól szórakoztak rajta.

„Mi vagyunk Szlovákia, mi leszünk a csoportelsők, megnyerjük a csoportunkat. A csoportunkból elsőként játszunk majd mérkőzést július 2-án Münchenben valamilyen harmadik helyezett f*sszal” – tette hozzá Kríz. Ez speciel nem jött be neki, északi szomszédunk vasárnap (18 óra) Angliával játszik a negyeddöntőbe jutásért.

A felvétel persze amint felkerült az internetre, fénysebességgel terjed a közösségi hálón, az RTVS persze azonnal közölte, hogy elhatárolódik a videó tartalmától. A videó, amelyen az RTVS műszaki berendezései láthatók, a televízió tudta nélkül készült. Emellett azt is kijelentette a cég, hogy a mikrofont tartó személy nem az RTVS munkatársa.

A cas.sk sportrovata úgy tudja, Viktor Kríz és Richard Hamsík együtt látogatott el a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságra. Nemrégiben azzal kapcsolatban cikkeztek róluk, hogy fogadtak: ha Szlovákia legyőzi Belgiumot a csoportmérkőzések során, akkor mezítláb utaznak vissza a szállásra. Mint kiderült, szavatartó emberek, mivel a szlovák válogatott 1–0-ra megverte az első fordulóban Belgiumot, mindketten cipővel a kezükben tértek vissza Mainzba.

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. június 30. 11:46
Ma az angol alibifoci ellen: hajrá Szlovákia, hajrá Felföld!
lajajakab11
2024. június 30. 10:47
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
jobbközépen
2024. június 30. 08:34
Elsőre azt hittem SZKÍTON 😆
sexykitty-101
2024. június 29. 23:12
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­­­k­­­e­l­d­­­ ­a­­­ ­­s­­­z­e­­­x­­i­­ ­­p­­­u­n­­­c­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!