Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket a magyar válogatott következő fontos mérkőzésére

2024. június 05. 14:10

Az Izrael elleni utolsó felkészülési meccsre percek alatt elfogytak az újonnan meghirdetett belépők.

2024. június 05. 14:10
DÁRDAI Márton; SZOBOSZLAI Dominik; ORBÁN, Willi

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az írek elleni idegenbeli vereség után szombaton hazai pályán folytatja az Eb-re való hangolódást labdarúgó-válogatottunk. Az Izrael elleni felkészülési találkozóra Debrecenben kerül sor, a találkozóra ráadásul korlátozott számban még kaphatóak jegyek.

Ezt is ajánljuk a témában

A Nagyerdei Stadion vendégszektorát ezúttal a magyar szurkolók foglalhatják el – számolt be róla a szövetség honlapja. A németországi Európa-bajnokságra készülő együttes az Eb-t megelőző utolsó felkészülési mérkőzésére a szabályoknak megfelelően a Magyar Labdarúgó Szövetség fenntartott egy szektort az izraeli szurkolók számára, ám

az izraeliek jelezték, hogy végül az MLSZ értékesítheti a számukra biztosított belépőket, így a mérkőzésre korlátozott számban, kedvezményes áron újra kaphatók jegyek.

Az MLSZ azonban figyelmeztet: ezek a belépők a Nagyerdei Stadion vendégszektorába szólnak, mely szektorelválasztó kerítéssel és védőhálóval van körülvéve, amely kis mértékben korlátozza a pályára való tökéletes rálátást.

***FRISSÍTÉS***

Az MLSZ tájékoztatása szerint a jegyeket pillanatok alatt elkapkodták a szurkolók, így telt ház várja majd a csapatokat szombaton.

A mérkőzést élő, szöveges tudósítás formájában követheti a Mandineren!

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sormar-2
2024. június 07. 09:22
Eb résztvevőt kellett volna választani, aki éppúgy tart a sérüléstől, így jobban biztosítható a sérülés mentes felkészülés! Picsányi helyett szakembert az MLSZ élére! Szerintem egy 8 milliós európai nemzetnek, illik kitermelni egy jó válogatott edzőt! Szerintem van is az én véleményem szerint ez a Bognár gyerek vagy a Nerencvaros veretlenül menesztett edzője is elég felkészült a feladatra.
2024. június 06. 23:00 Szerkesztve
Telt házas felkészülési mérkőzés – nem semmi...! 1. érdekli az embereket a magyar foci 2. nagyobb stadionokat kell építeni...
nemmondom
2024. június 06. 14:49
Olvasom, hogy nincs már sok jegy a szombat - debreceni - "Világ barátságos mérkőzésre". Ennyi palesztin érdeklődő volt?
Gullwing
2024. június 06. 08:08
Ne nyafogjunk, mert kikaptunk 14 veretlen meccs után. Bezzeg mikor a a portugálok, angolok, németek ellen helyt álltunk akkor az természetes volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!