Svájc
ÉLŐ
Olaszország

Íme a gólok, amelyek összetörték a magyar válogatott reményeit (VIDEÓ)

2024. június 26. 23:38

Grúzia mindenkit meglepve megverte a Cristiano Ranaldo vezette portugálokat, kiejtve ezzel a mieinket. Mutatjuk a góljaikat!

2024. június 26. 23:38
Khvicha Kvaratskhelia left winger of Georgia and SSC Napoli celebrates after scoring his sides first goal during the UEFA EURO 2024 group stage match between Georgia and Portugal at Arena AufSchalke on June 26, 2024 in Gelsenkirchen, Germany.

Nyitókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via AFP

Amint arról beszámoltunk, Grúzia nemzeti együttese mindenkit meglepve két góllal nyert a Cristiano Ronaldo vezette portugál válogatott ellen. Mindez azt is jelentette, hogy a magyar labdarúgó-válogatott helyett ők kerültek be a legjobb négy harmadik helyezett közé, és jutottak tovább az Európa-bajnokságon, a mieink pedig kiestek az Eb-ről.

Íme a gólok, amelyekkel a grúz válogatott megnyerte a meccset Ronaldóék ellen! 

Végül a grúz együttes boldogsága, így ünnepelték a győzelmet!

@dailymailsport The Georgia bench storm the pitch after BEATING Portugal 2-0 😲🇬🇪 #dailymailsport #dailymail #sports #news #football #soccer #euro2024 ♬ original sound - Daily Mail Sport

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. június 27. 09:18
NEM IGAZ, hogy SZÉP VOLT FIÚK. Kifejezetten szar szereplés voIt. 2 db súIyos vereség, + a harmatgyenge skótok épphogy-Iegyőzése. TaIán nem keIIett voIna iIyen gyengén futbaIIozni. Az ciki, ha mások szereplésétől függ a továbbjutás. --------- Eddiig 36 meccset játszottak az EB-n, s csak 4-en voIt nagyobb góküIönbség, mint két góIos, azaz, mint az aranyIábú magyar fijjúg vereségei aIkaImábóI Tehát igenis, két súIyos vereséget szenvedtek eI / végüI a góIarány döntött, ez is ezt bizonyitja /
bagoly-29
2024. június 27. 09:04
Ugyan már, mindenki láthatta, hogy a portugálok még véletlenül sem akartak gólt lőni s tálcán kinálták azt hogy kaphassanak! Tipikus a büntető "kiharcolása"! MInden kapura lövésüket az emeletre célozták.
Hohokam
2024. június 27. 08:42
Azt gondoltam volna, hogy a Svájctól bekapott három törte össze a reményeket....
mc-foker
2024. június 27. 07:53
A magyar válogatott reményeit a saját szar teljesítménye törte össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!