Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Gera Zoltán tökeiről beszélt a magyar válogatott korábbi csatára, aki teljesen kiakadt

2024. június 11. 22:27

Pikáns nyilatkozatot adott a korábbi Fradi-csatár, Ferenczi István.

2024. június 11. 22:27
GERA Zoltán

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Gera Zoltán nem mondott igazat? A Vasas nem jutott fel a labdarúgó élvonalba, a győriek kiénekelték a hajrában a sajtot az angyalföldi szájakból. A vezetőedző ennek ellenére maradt, a menesztett erőnléti edző, Ferenczi István pedig kiteregette a szennyest. A korábbi Fradi-csatár úgy fogalmazott a Sportálnak adott interjújában, igazságtalannak tartja, hogy a Gera-Csizmadia edzőpáros valótlanságokkal próbálta lejáratni, majd szakmaiságra hivatkozva leváltotta.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Ferenczi lett a bűnbak a feljutás elmaradása miatt, ő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, lerántotta a leplet az általa igaztalannak tartott vádakról.

„Furcsa és egyben felháborító a szakmaiságra hivatkozni, sőt Gera Zoltán és segítője, Csizmadia Csaba nem mondhatják, hogy jól vagy rosszul végeztem a munkám, mert nem is nagyon ismernek. Az idény után a záróbanketten a tulajdonosi kör jelezte, nem tetszik a folyamat, ami a csapatnál történt a tavasszal, ezért másnap Gera Zoltán, Csizmadia Csaba, Nagy Miklós sportigazgató, a tulajdonosi kör és én megbeszélésre voltunk hivatalosak” – mesélte Ferenczi, aki korábban adatokkal támasztotta alá a vezetőségnek, hogy a Vasas-labdarúgók a tavaszi szezonban rohamosan veszítettek állóképességükből.

Ezt is ajánljuk a témában

Valójában ez egy szembesítés volt az edzőpáros állításai és az általam bemutatott dokumentumokban szereplő számok, adatok, mérési eredmények között. Kellemetlen megbeszélés volt, de remélhetőleg kellemetlen helyzetbe is hoztam a két edzőt, mert mindenben igazam volt”

– hangsúlyozta a korábbi válogatott csatár, akinek a szezon végén lejárt a megbízatása.

„Vártam, hogy feljussunk az élvonalba, mert akkor automatikusan meghosszabbodott volna a szerződésem, és akkor nagyobb háttértámogatással állhattam volna oda a szembesítésre. Így viszont én ittam meg a levét, amit nem tartok igazságosnak. Ráadásul a szembesítés másnapján

Gera Zoltán odaállt a tulajdonosi kör elé, hogy aludt egyet a történtekre, és semmiképpen sem hajlandó velem tovább dolgozni, majd közölte, válasszanak, ő és Csizmadia Csaba, vagy én maradok a klubnál.

Mivel szerződésem nem volt, gazdasági megfontolásból az edzőpáros maradt, vagyis szó sincs semmiféle szakmai döntésről. Jó lenne, ha a két edző tökös gyerek lenne végre, és úgy is dolgozna, ahogyan kommunikál” – fogalmazott Ferenczi István.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 13. 09:19
T.oberennsinnen49! ".... munkája, eredményei az Utánpótlás-válogatottnál siralmasak voltak." Akár "ígyˇ" volt akár nem: TUDHATÓ-ISMERHETŐ VOLT A VASAS ILLETÉKES VEZETŐI SZÁMÁRA IS "AZ", AHOGYAN VOLT. És ők ezzel együtt, ill. ennek ismeretében SZERZŐDTETTÉK Gera Zoli-t vezetőedzőnek. EZEK UTÁN NEM EGÉSZEN ÉRTEM, MI A "HÉZAG" VELE: 3.lett a Vasas, ami --ugyan nem feljutó..de nem rossz EREDMÉNY..első blikkre, legföljebb "vasasék" nincsenek ezzel megelégedve, és joggal nincsenek. Dehát az NBII-es szezon '93-'94 -ben sem Gera Vasashoz érkezésével kezdődött: Ő előtte is történt egy és más....és hát nyilván a megelőző eseményeknek is van néminemű "részessége" ebben a 3. helyben...gondolom, talán egyetértünk ebben.
oberennsinnen49
2024. június 12. 09:31
[email protected] Gera munkája, eredményei az Utánpótlás-válogatottnál siralmasak voltak. Nem tudtam és nem tudom mire vélni, hogy nagy Miklós szerződtette, bár sajnos tény: Magyar futballszakmai, edzői kultúra nem létezik, mivel MLSZ sem létezik, amelynek kötelessége lett volna már régen, legkésőbb 2010 után gondoskodni erről. Most Bölöni László felszabadult. Már ki kellett volna utazni, tárgyalni vele, vagy meghívni, mint az MLSZ technikai igazgatóját, aki 10-től 30 éves korig felel a teljes magyar labdarúgás - megye 3-tól NB I-ig - fejlesztési folyamatáért.
galancza-2
2024. június 12. 09:09
g.zozó, ferkó pisti, csizmás csabesz is futballgyilkos kretén patkány.
ujujuj
2024. június 12. 08:53
"...mesélte Ferenczi, aki korábban adatokkal támasztotta alá a vezetőségnek, hogy a Vasas-labdarúgók a tavaszi szezonban rohamosan veszítettek állóképességükből." Most akkor az van, hogy a focisták erőnléte romlott, és az erőnléti edző a saját munkája hibáit alátámasztó számokkal mószerolta Geráékat, aztán csodálkozik, hogy ki van rúgva? Vagy mi a faszomról szól ez a zagyvalék?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!