Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Felháborította a finneket, amit Ádám Martinnal tettek: ez állhat a háttérben (VIDEÓ)

2024. június 17. 12:19

A Magyar Nemzet érdekes összefüggésre hívta fel a figyelmet.

2024. június 17. 12:19
ÁDÁM Martin

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Svájc elleni első csoportmeccsünk után rengeteg, Ádám Martinról szóló mém árasztotta el az internetet. A magyar csatár jót nevetett a posztokon, a finnek viszont egészen kiakadtak rajtuk – írja a Magyar Nemzet. A lap szerint régi sérelem állhat a háttérben, hiszen a finneknek is volt klasszis sportolója, akinek a megjelenése nemzetközi meghökkenés tárgyává vált.

Ezt is ajánljuk a témában

A finn Helsingin Sanomat lap szerint Ádám Martint megszégyenítették a megjelenése miatt. A Magyar Nemzet érdekes összefüggésre hívta fel a figyelmet: 2000-ben, Sydney-ben a finn Arsi Harju lett a súlylökés olimpiai bajnoka. A sportoló megjelenése miatt a nemzetközi sajtóban elkezdtek terjedni a humoros ábrázolások kalózokról és favágókról. A lap szerint Harjut egyetlen dolog mentette meg a mémektől: akkor még nem létezett a műfaj.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2024. június 17. 15:31
Ha mást nem is érünk el ezen az EB-én, legalább Ádám rúgjon egy-két gólt, már elégedett leszek. Egyébként láttam vagy ötven mémet, jó részük inkább meglepett, mint rosszindulatú.
iSTaR_GoM
2024. június 17. 14:58
Az a legkiábrándítóbb, hogy éppen a balosok és bolsik foglalkoznak mindig a külsővel, de mindig a "másik" külsőjével. A testszégyenítés tilosságáról csak papolnak, és mindenkit kikezdenek. A libsiknél mocskosabb emberutánzat nem is létezik - pusztuljanak.
flesh ripper
2024. június 17. 14:12
Szerintem, férfias, sportos a megjelenése. A szakál egy kicsit bácsissá, alaszkai prémvadászossá teszi, de rendben van. Nem mindenkinek nyüvi az alkata.
OrangeOrder
2024. június 17. 13:50
De hát ez Ádám szerint is rendben van, meg ez igazából elismerés, ha valakit egy brutális vikingnek néznek. Szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!