Csak a skótokat kell legyőzni! – Mandiner Lelátó 4. rész

2024. június 21. 16:35

A csütörtöki eredményekkel Magyarország közelebb került a továbbjutáshoz.

2024. június 21. 16:35
Mandiner Lelátó

Nyitókép: Mandiner grafika 

Három mérkőzést játszottak a csütörtöki napon, s elmondható, hogy Magyarország mind a hárommal egy-egy kis lépéssel közelebb került a továbbjutáshoz – úgy, hogy a pályán sem voltunk. Előbb a szerbek az utolsó percben egyenlítettek ki Szlovénia ellen, ezzel Szlovéniának két pontja van, míg a szerbeknek egy. Mindketten nagyon nehéz ellenfél ellen játszanak, előbbiek Anglia, utóbbiak Dánia ellen, így nem valószínű a további pontszerzésük. 

Amennyiben ez így lesz, már lesz egy csoport, amelynek harmadik helyezettje nem éri el a 3 pontot. A nap második mérkőzésén Anglia döntetlent ért el Dánia ellen, ami azért jó nekünk, mert motivált lesz a szlovénok ellen, hiszen még nem jutott tovább. Végül az olasz-spanyolon a spanyol győzelem azt jelentette, hogy a biztos továbbjutáshoz az olaszoknak le kell győzniük Horvátországot, így valószínűleg déli szomszédaink is maradnak az eddig szerzett egy pontnál. 

Spanyolország pedig a szintén 1 pontos Albánia ellen nem valószínű, hogy kikap, így meg is van a két csoport, ahol kevesebb, mint 3 pontja lesz a harmadik helyezettnek. 

Már csak nekünk kell legyőzni vasárnap Skóciát, hogy meglegyen a három pontunk, ezt pedig a skótok is tudják…

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2024. június 21. 20:53
Holnap telihold.Pontban éjfélkor kell egy félvak, terhes macskát háromszor megforgatnunk a fejünk felett a patak bal oldalán majd néhány óra múlva legyôzni a skótokat és továbbjutunk.
Camael
2024. június 21. 20:34
Mindegy hogy intézi a dolgokat a végzet, de a negyeddöntőben verjük meg a németeket.
pragmatika
2024. június 21. 19:28
Szurkolok a fiúknak, de ez sem lesz könnyű meccs. Ne feledjük, a Skótoknak is jól jönne a 3 pont.
Turán
2024. június 21. 19:20
2016-ban a portugálok 3 ponttal mentek tovább a csoportból és megnyerték az EB-t. Bőven elég ha megverjük a skótokat és továbbmegyünk. Két kétpontos harmadik helyezett kell a tutihoz. Na meg a skótok elleni győzelem. Nem hihetetlen történet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!