Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

A magyar focit rasszistázva kérdezték a Fradi új edzőjét – máris provokálják a holland lapok Pascal Jensent

2024. június 14. 12:28

Kubatov Gábor eloszlatta a kétségeket.

2024. június 14. 12:28
AZ Alkmaar's Dutch manager Pascal Jansen looks on during the Europa Conference League Group E football match between AZ Alkmaar and Aston Villa FC at the AFAS Stadium in Alkmaar on October 26, 2021.

Fotó: Ed van de Pol/ANP/AFP

A holland sajtóban is téma Pascal Jensen magyarországi szerződése, de a bejelentés után egyből megjelentek a kritikus hangok, mondván, olyan országban vállal munkát a szakember, amelyet az elmúlt években a rasszizmus jellemzett.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Algemeen Dagblad hasábjain megjelent interjúban meglepő választásként jellemzik Jensen Ferencvároshoz szerződését.

„Megértem, ha így gondolják az emberek, de kellemesen meglepett az, amit itt találtam. Például a létesítmények és az az alapos tanulmánymunka, ami az én munkamódszereimet és teljesítményemet illeti.

A Bajnokok Ligája selejtezőiben indulnak, ami számomra nagyon vonzó. Mindent megteszünk majd, hogy bejussunk, még ha hosszú is az út két selejtező és egy playoff körrel.

Mi, mondom, mert asszisztensemként Danny Landzaattal dolgozom majd együtt” – fogalmazott Pascal Jensen.

Ezt is ajánljuk a témában

A cikk szerint az 51 éves szakvezető olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert. Ricardo Moniznak, mások mellett, korábban ezzel kellett megküzdenie – írják.

„A téma felmerült a menedzsmenttel folytatott első megbeszélésen. Azért is, mert kíváncsi voltam. Az elnök végigvitt engem a klub alapértékeinek történetén és azon, hogy ezek mit jelentenek. Az elmúlt években sokat fejlődtek ezen a területen, keményen dolgoztak ezen.

Persze Hollandiában a Ferencvárosról mindenkinek az Ajax elleni meccs és a huhogás ugrik be.

Az ilyesminek nincs helye a stadionban, erről biztosított az elnök” – jelentette ki a szakember, elejét véve ezzel minden további nemtelen támadásnak.

Ilyen ez a rosszindulatra építő nyugati kettős mérce.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 14. 22:23 Szerkesztve
A kollektív bűnösség elvét - amit a hitleri Németország alkalmazott a zsidókkal szemben és aminél kevés aljasabb dolog van - felújítani és az orosz emberekkel szemben alkalmazni aljasság! Az EU egy szégyen!
tapir32
2024. június 14. 22:10
A saját problémáikat vetítik másokra!!!
alexandrosz-2
2024. június 14. 16:13
Nicsak, egy nigger majom vezeti a nigger majmokat! Kár, hogy nem otthon a dzsungelban, Afrika mélyén. Mindig van lejjebb!
Kerezs
2024. június 14. 15:42
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++>;<,.,m.,,,,,,,,,,,,>;<mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,-+ -+-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!