Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Így reagált Kerkez Milos arra, hogy volt edzője lesz a Fradi trénere

2024. június 14. 11:35

A válogatott labdarúgó az Instagramon tette közzé jókívánságait.

2024. június 14. 11:35

Fotó: Facebook/Fradi.hu

Mint arról beszámoltunk, Pascal Jansen lett a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Az 51 éves holland szakember legutóbb az AZ Alkmaar alkalmazásában állt 2020 és 2024 között, a holland klubnál pedig együtt dolgozott az Eb-re készülő magyar válogatott szélsőjével, Kerkez Milossal is.

Ezt is ajánljuk a témában

A Premier League-ben szereplő Bournemouth tavaly nyáron ugyan elcsábította Kerkezt, a korábbi edzőjével való kapcsolata azonban nem szakadt meg, legalábbis erre utal, hogy a ferencvárosi bejelentést követően Instagram-oldalán egy szívvel jelezte, örül a szakember Budapestre érkezésének.

Pascal Jansen a bemutatását követően elmondta, az a célja, hogy a Ferencváros bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörébe, majd zsinórban hetedszer is bajnok legyen az OTP Bank Ligában.

A holland mester a FradiMédiának adott első interjújában hangsúlyozta, a győzelem mellett a legfontosabb a szurkolók kiszolgálása. Szeretné, ha a drukkerek élveznék az együttes játékát, éppen ezért az Ausztriában sorra kerülő két edzőtáborban igyekszik minél jobban megismerni a játékosokat, hogy aztán a saját képére formálja a gárdát.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!