„Úgy bánt vele, mint egy igáslóval!” – az elemző szerint Klopp hibája, hogy Szoboszlai megsérült

2024. május 14. 16:54

Dave Hendrick szerint a Liveprool menedzsere stratégiai hibát követett el azzal, hogy nem a tehetségének és adottságainak megfelelően szerepeltette Szoboszlait.

2024. május 14. 16:54
Liverpool manager Jurgen Klopp hugs Dominik Szoboszlai at the end of the Premier League match at Anfield, Liverpool. Picture date: Sunday September 24, 2023. (Photo by Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

Nyitókép: Peter Byrne / PA Images / Getty Images

Kemény kritikát fogalmazott meg Jürgen Kloppal szemben az Anfield Index Daily Red podcastjében Dave Hendrick újságíró, a Liverpool és a Premier League témáival foglalkozó portál állandó szereplője. Az újságíró szerint 

Klopp úgy kezelte Szoboszlai Dominikot, mint egy igáslovat,

és ez nem csak taktikai szempontból volt nagy melléfogás. 

Az Aston Villa elleni bajnoki meccs sajtótájékoztatóján a német menedzser azt mondta, már bánja, hogy nem szerepeltette többet a Szoboszlaival azonos poszton játszó Harvey Elliottot ebben az idényben, mert úgy érzi, a fiatal angol játékos nagyobb segítségére lehetett volna a csapatnak, különösen a kulcsfontosságú meccseken. Ezzel szemben Hendrick úgy vélte, Elliott, aki a bajnokságban és a kupákban 18-szor kezdett, egyáltalán nem volt nagy hatással ezekre a meccsekre, különösen a nagyobb csapatok ellen, csereként mindig sokkal jobban szerepelt. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Amit ennél sokkal jobban bánhatna, az az, hogy Alexis Mac Allistert fél évig a 6-os poszton szerepeltette, elpazarolva a benne rejlő potenciált vagy azt, hogy

Szoboszlai Dominikot úgy kezelte, mint egy igáslovat, ezzel elérve, hogy megsérüljön, majd miután felépült, megint igáslovat próbált belőle csinálni”

– fogalmazott.

Az újságíró szerint Klopp stratégiai hibát követett el azzal, hogy nem a tehetségének és adottságainak megfelelően szerepeltette Szoboszlait. Úgy vélte, mivel nem a megfelelő szerepben játszatta a magyar labdarúgót, nem a hozzá illő feladatkörrel látta el, nem csak a benne rejlő potenciált pazarolta el, de ez vezetett a labdarúgó sérüléseihez is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:37
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
aladin-6
2024. május 16. 21:04
Végre valaki precízen rámutatott, hol hibázott Klopp! Nagyon jó ez az újságíró! Persze arról Klopp sem tehet hogy Salah meg Nunez szinte minden helyzetüket elbaszták a szezon második felében, meg Van Dijk is nagyon lelassult a végére, stb stb
Squalline
2024. május 14. 17:11
Elliot szarul játszott a Villa ellen, már bocsánat, Klopp mester. Most az egekbe kell magasztalni, mert a múltkori meccsen elsült a lába és mivel Klopp csúnyán ég a búcsújával a szurkolók előtt, a brit srác sztárolásával akar bevágódni a brit szurkolóknál. Ezért nem meri kritizálni a kedvenc Macallistert se, akin konkrétan elment a meccs. Hovatovább Elliot 4. éve van a poolnál. Most jöttek rá? De ha összeraknánk, hogy Szobi is rúgott 3-4 bombagólt az idényben már egálban is vannak. Elliot jó focista, de általában az van vele, hogy egy félidőt megvillan, majd a következő meccsekre megy lefelé, kell neki a pihi. Mert rohangál ész nélkül, és lövöldöz össze vissza, aztán 8-10 alkalomból betalál egyszer. Abszolút kiismerhető játékos. De nincs meg benne Szobi latinos művészi váratlansága. Szobinál sose lehet tudni, merre húzza, hova adja, mit talál ki. Ez a nagy focista legfontosabb erénye. Elliot egy iparos csak. Annak kiváló. Lehet "igáslónak" valóban jobb.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. május 14. 17:02
Már itt tartunk a Szoboszlai karrierjében? A felelősök keresésénél a kudarcáért? Én még leragadtam a felfelé ívelő üstökös istenítésénél. Kár érte. Kellenek az országba az ilyen nyugaton a szabadság és a felvilágosultság levegőjét magukba szívott, sikeres emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!