A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Marco Rossi nem köntörfalazott: szerinte ilyen esélyekkel vágunk neki az Eb-nek (VIDEÓ)

2024. május 14. 18:00

A szövetségi kapitány szerint a futballban bármi lehetséges.

2024. május 14. 18:00

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Visszafogott véleményt fogalmazott meg a magyar labdarúgó-válogatott esélyeivel kapcsolatban Marco Rossi az M4-nek adott interjúban. A szövetségi kapitány szerint a nemzeti együttes esélyei papíron nem csökkentek, de nem is nőttek. A FIFA-világranglistán elfogalt helyünk alapján a németek és a skótok is erősebbek nálunk, ez alapján pedig reális, hogy egy jó szerepléssel 3. helyen továbbjuthatunk a csoportunkból. 

„Amennyiben viszont a játékosok minőségét nézzük, lehet, hogy a skótok is jobbak nálunk. A mi tapasztalatunk azonban az, hogy a futballban bármi lehetséges. Azon múlik, hogy megyünk fel a pályára!” 

– fogalmazott Marco Rossi.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sanyago
2024. május 17. 13:56
Ezek a fordítások.... Ejnyebejnye Mandi!!!
Garullus
2024. május 14. 19:58
Helyesbítés: a németek és a svájciak az erősebbek nálunk a ranglista szerint.
Zjzj
2024. május 14. 19:37
Kezdi most mar nagyon jatszani az eszet…meg egy par jatekos is; lesz enbol egy nagy leboges…
Squalline
2024. május 14. 19:11
Helyes, nem kell elszállni. Nehéz csoportunk van. Mi nem kaptunk legalább egy olyat, akik picit gyengébbek, mint pl. egy román vagy szlovák csapat. Sajnos a svájciak és skótok is tôbb magasabban jegyzett játékossal bírnak (ami persze nem jelenti egy nagy tornán, hogy jobban is fociznak majd). A németekről nem is beszélve. Egy meccset azért nyernünk kellene, nálam ez a minimum. Minden továbbiért iszonyatosan meg kell küzdeni. A továbbjutást a csoportból már csak remélem, de csalódni akkor fogok, ha a mutatott játék nem megfelelő. Ha elfogadható játékkal nagy küzdelemmel kiesünk, mint legutóbb a halálcsoportból, az rendben van. Titkos reményem, hogy valahogy kivergődjük magunkat a csoportból (akár 3. helyen), majd kapunk szerencsével egy hasonló szintű ellenfelet mint svájc vagy skócia. Vagy akár trófeát ejtünk itt. Megverjük, sőt akkor jövünk bele igazán, amivel lényegében az elmúlt évtizedek legnagyobb sikerét érjük el. Azután pedig minden csak ajándék. Sőt már egy ilyen verzió is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról