Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Hivatalos: Mészöly Géza távozik Újpestről

2024. május 27. 16:03

A bennmaradás végül összejött az Újpestnek, azonaban a teljesítmény Mészöly Gézával sem javult.

2024. május 27. 16:03
MÉSZÖLY Géza

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik az együttestől Mészöly Géza vezetőedző – olvasható az m4sport.hu-n. 

Az újpestiek közleménye szerint Mészöly Géza szerződése lejár június 30-án, és mint kiderült, nem marad a klubnál.

„Ezúton is szeretnénk megköszönni neki mindazt, amit az Újpestért tett. Rettentő nehéz helyzetben, minden szempontból mélyponton vette át a csapatot, de amit vállalt – a bennmaradást –, azt teljesítette, ezért hálásak vagyunk neki. Örökké az Újpest-család tagja marad, egy közülünk, akinek nem kívánhatunk mást a jövőben, csak a legjobbat – mind a pályán és azon kívül is” – olvasható a közleményben. 

Az Újpest nagy nehezen kiharcolta a bennmaradást az első osztályban, azonban Mészöly Gézán ez sem segített. Visszatérése után nem javult a lila-fehérek teljesítménye, 14 mérkőzésen mindössze 16 pontot szerzett az együttes a megszerezhető 42-ből. 

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. május 27. 19:25
Nem ő tehetett róla, hogy már ősszel szétesett a csapat, de nehéz volt abban hinni , hogy vele fogunk megújulni! A játékosállományról: októberben dobogón voltunk, addig tudtunk focizni, utána nem? Külföldi edző kell, mert a magyarok 3 hónapig szavatosak!
files32
2024. május 27. 18:24
Mégis mit várt a bunkó?
Interista
2024. május 27. 17:48
Nem alkotott maradandót. Távozása nem meglepetés. Ha az Újpest utol szeretné érni a Fradit, akkor csak minőségi külföldi edző jöhet szóba. Ha minden áron magyar embert akarnak a kispadra, akkor csak Dárdai Pál jöhet szóba. Magyar ajkúként még Bölöni. A játékos keretbe : 1 minőségi kapus, 3 védő, 3 középpályás, 2 csatár.
Camael
2024. május 27. 16:09
Az nem lehetséges ,hogy nem aadző hibája, hanem ebben a játékoskeretben nem volt több?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!