Túláradó szeretet: lecsap az MLSZ az ünneplő Ferencvárosra

2024. április 24. 14:21

Fegyelmi eljárás indult az újabb bajnoki címét bebiztosító zöld-fehér klub ellen. Van pár dolog a rendezők és drukkerek rovásán.

2024. április 24. 14:21
null

Nyitókép: Facebook/Ferencvarosi Torna Club

***

Megadták a módját a Fradi-drukkerek annak, hogy kedvenceik már 4 fordulóval a zárás előtt bebiztosíthatták a bajnoki címüket a labdarúgó NB I-ben. Dibusz Dénesék hazai pályán játszottak a Kisvárda ellen, s a döntetlennel (0-0) matematikailag is biztossá tették az aranyérmüket.

A Groupama Aréna lelátóján fieszta hangulat uralkodott a mérkőzés alatt, a lefújás után pedig a szurkolók elözönlötték a pályát. Ezt nem lett volna szabad.

Mert bár a rendezők ügyeltek a biztonságra, a szabályok értelmében a gyepen csak a játékosok és a hivatalos személyek tartózkodhattak volna. A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei jelezték is, hivatalból nem hunyhatnak szemet a történtek felett.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fegyelmi Bizottság elnöke fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el a Ferencváros-Kisvárda OTP Bank Liga bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban a Ferencváros ellen szurkolói rendzavarások (megbotránkoztató, obszcén kifejezések skandálása, pirotechnikai eszközök használata, valamint a mérkőzés után a szurkolók elzárt területre történő bejutása) miatt” – olvasható az MLSZ hivatalos oldalán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:52
🍓 ️ ­­I­­­g­a­z­­­i n­i­m­­­f­o­­­m­á­­­n­i­­­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Robi54
2024. április 25. 13:58
Már ünnepelni sem lehet,de a négerek előtt térdepelni,azt lehet,meg buzi színekre festeni a stadiont,azt lehet.
anegy_
2024. április 24. 19:15
Na, mi van még a tarsolyban büntinek? Akkor is csak a Fradi!!!!!! MLSZ meg mehet a shóóó-hivatalba.
rugbista
2024. április 24. 17:12
Húha, akkor Leverkusenben is remegni kezdtek a térdek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!