Nem kíméli Kloppot az angol sajtó – azt írják, kinyírta Szoboszlaiékat

2024. április 21. 16:17

Lépéshátrányban a Liverpool az angol bajnoki címért zajló csatában.

2024. április 21. 16:17
Jürgen KLOPP

Fotó: EPA/Daniel Hambury

Izgalmas hármas versenyfutás zajlik a Premier League-címért a héten a nemzetközi kupákból egyaránt kiesett három angol gigász között. Az Arsenal és a Liverpool múlt hétvégi hazai vereségével

a címvédő Manchester City öt fordulóval a zárás előtt lépéselőnyre tett szert a tabellán.

Miután Jürgen Klopp január végén bejelentette a Liverpooltól való szezon végi távozását, egyesek úgy vélték, a csapat az utolsó hónapokban érte is játszva szép tavasz elé néz, mások viszont úgy fogalmaztak, ez a jövőt illető bizonytalan helyzet kemény erőpróbát jelent majd a klub számára.

Ami biztos, Szoboszlaiék kisebb hullámvölgybe kerültek a szezonhajrára fordulva.

Február végén behúzták a Ligakupát, így Klopp idénye már biztosan trófeával zárul, a nagyobb presztízsű sorozatokban azonban könnyen lehet, hogy hoppon maradnak. Az FA-kupában az ősi rivális Manchester United mutatott ajtót, az Európa-ligából pedig az olasz Atalanta pottyantotta ki a Vörösöket. Maradt tehát a bajnokság, a Crystal Palace elleni hazai fiaskó miatt azonban itt is kényszerhelyzetben vannak, a sorsuk elsősorban másoktól függ.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Bejárta a szigetországi sajtót Richard Keys neves sportújságíró véleménye, aki szerint Klopp távozásának bejelentése sokat ártott a csapatnak. A német menedzser meggondolatlansága komoly károkat okozott.

Sajnos kezd úgy tűnni, hogy Klopp meggondolatlan bejelentése kinyírta a Liverpoolt, nem pedig felemelte”

– jelentette ki Richard Keys, az Egyesült Királyság egyik legelismertebb televíziós sportműsorvezetője, aki évtizedek óta szerves része az angol labdarúgásnak, véleménye mértékadó a szakmában. A szakember véleménye futótűzként terjedt a lapokban és a különböző portálokon. Vitatkozni lehet vele, de az értékelésekkel érdemes megvárni a szezon végét.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­­­g­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­y­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
polárüveg
2024. április 29. 17:46
Egyáltalán nem biztos, hogy véletlen volt az a bejelentés. Lehet, nagyon is tudatos volt. Nagy pénzek mozognak a Premier League körül. Ilyen formájú lelki kiütést a csapat felé nem lehet számonkérni Kloppon, viszont egyesek anyagilag jól járnak a Liverpool váratlan lehervadásával/hervasztásával.
ekeke1
2024. április 21. 19:31
rugbista Biztos, hogy nagy hiba volt bejelenteni olyan korán, hogy elmegy a klubtól. " Van akinél ez bejött, pl. Barcelona és Xavi esetében. Itt sem volt gond sokáig, aztán most ráfogják hogy ez a gond. Pedig nem. Szétforgatta a csapatát.
rugbista
2024. április 21. 17:27
Biztos, hogy nagy hiba volt bejelenteni olyan korán, hogy elmegy a klubtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!