Gúnyos videóval fricskázták meg Jürgen Kloppot a csúfos liverpooli vereség után

2024. április 12. 21:21

Gyorsan reagáltak és nem kímélték a német szakembert.

2024. április 12. 21:21

Fotó: Paul Ellis/AFP

Mint arról beszámoltunk, kiborult az olasz Atalanta elleni súlyos hazai vereség után Jürgen Klopp, miután a Liverpool háromgólos hátránnyal utazhat az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágójára. A német menedzser úgy fogalmazott a sajtótájékoztatón: „Nem tudok semmi pozitívat mondani!”

A csütörtöki esti találkozón Szoboszlai Dominik a szünetben lépett pályára, a magyar középpályásra pedig záporoztak a meccs után a szakírók negatív megjegyzései, akik szerint eddigi talán legrosszabb teljesítményét nyújtotta a Vörösök mezében.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Jürgen Klopp januárban bejelentette, hogy a szezon végén távozik Liverpoolból, így hónapokon át úgy tűnt, az utolsó szezonjában érte is játszanak a játékosok. A Ligakupát már behúzta a csapat, és az FA-kupából ugyan kiesett, a bajnoki címért és az Európa-liga-győzelemért reális harcban van – legalábbis tegnap még így tűnt, nagy kérdés, Bergamóban le tudja-e dolgozni a háromgólos hátrányt az angol együttes.

Ezt is ajánljuk a témában

Ilyen előzmények után az angol humor, illetve a híres jordán focikarikaturista, Omar Momani hamar reagált, és ismét fején találta a szöget: Jürgen Klopp trófeagyűjtő búcsúszezonja könnyen fordulhat át rémálomba, az alábbi humoros videó alapján mindenképp. A riválisok csak úgy kapkodják el a serlegeket Klopp mellől...

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­o­k­­­ ­­­v­­­á­­r­n­­a­­­k­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!