Elárulta Rooney, szerinte miért nem Szoboszlaiék nyerik a bajnokságot

2024. április 09. 16:06

Mikrofonnál Rooney, Owen és Vidics – mutatjuk a Premier League korábbi sztárjainak érvelését, és azt is: szerintük kié lesz az aranyérem.

2024. április 09. 16:06
SZOBOSZLAI Dominik; LIVERPOOL FC

 Nyitókép A korábbi sztárok nem a Liverpool bajnoki címét várják! Fotó: MTI/EPA Peter Powell

***

Nemanja Vidics, Wayne Roone és Michael Owen egy televíziós sportműsorban mondták el véleményüket arról, melyik top csapat nyerheti a bajnokságot. 

Vidics: A remek védelmének köszönhetően az Arsenal lesz a bajnok!

A Manchester United BL-győztes, ötszörös bajnok hátvédje szerint az aranyérem megnyeréséhez elsősorban betonbiztos védelemre van szükség, és a 42 éves sportember az Arsenal hátsó alakzatát tartja a legstabilabbnak. Úgy véli, nem véletlen, hogy a három bajnokesélyes közül az Ágyúsok kapták a legkevesebb gólt, 24-et. (A Liverpool védelme 30-szor, míg a Cityé 31-szer kapitulált...).

„Ha megvizsgáljuk a Premier League elmúlt 10 szezonját, az esetek 80 százalékában az a csapat nyerte meg a bajnokságot, amelyik a legkevesebb gólt kapta. A londoni klub középső védői, Saliba és Gabriel Magalhaes játéka láttán Rio Ferdinand és a saját teljesítményem jut eszembe.

Az Arsenal számára nagyszerű történet lenne, ha nem kevesebb, mint 20 év után újra bajnoki címet nyernének”

– fogalmazott a korábbi klasszis.

Rooney: Az Arsenal egész szezonban fantasztikusan teljesít!

Wayne Rooney – Nemanja Vidicshez hasonlóan – ötszörös bajnok az MU-val, és a szerb csapattárshoz hasonlóan az Arsenal elsősége mellett teszi le a voksát. Az angol labdarúgás egyik legeredményesebb támadója (a nemzeti csapatban 120 fellépésen 53 gólt szerzett) szerint hét forduló alatt még rengeteg minden történhet. Rooney szerint Mikel Arteta, Pep Guardiola és Jürgen Klopp közül ugyan a német szakember a legtapasztaltabb, de már csak azért is az Ágyúsok nyerik meg az aranyérmet, „mert egész szezonban fantasztikusan teljesítenek. Minden azon múlik, hogy mennyire bírják a nyomást, és mennyit tanultak az elmúlt szezonok hajráiból”.

MARTINELLI, Gabriel; SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik mindent megtesz, hogy az Arsenal ne előzze meg a Liverpoolt! Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

Owen: A Manchester Citynek van a legkönnyebb sorsolása!

A három ex-futballista közül Michael Owen az egyetlen, aki nem az Arsenal bajnoki címét várja. Kisebb meglepetésre a Liverpool korábbi remek támadója nem is egykori klubját, hanem a Manchester City-t várja a dobogó tetejére, többek között azért, mert a címvédőnek van a legkönnyebb sorsolása.  Owen hozzátette:

„A Tottenhamnak hatalmas beleszólása lesz a bajnoki cím sorsába, hiszen mindhárom esélyessel játszik még! A Liverpool Everton eleni derbije is egy különleges találkozó lesz, viszont az Arsenal fontos rangadók megnyerésével igazolta: van tartása a csapatnak!”  

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:48
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­s­­­ ­­­l­­á­­­n­y­­­o­k­­ ­­v­­­á­r­n­­­a­­­k­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­𝗡
kukasmacska
2024. április 09. 20:34
A két MU legenda persze hogy nem kívánja a Liverpool újabb bajnoki címét és a városi riválisét se. Vidic önszopása nagyon gáz.
Turán
2024. április 09. 18:49
Arsenal jó ideje lazán hozza a meccseit. A Liverpool és a MC is nagyjàból de nyögvenyelősen, a legegyértelműbb focit az ágyúsok játszák jelenleg . Persze ez változhat visszanézve a tavalyi szitut, van még jópár meccs vissza.
akkor ki
2024. április 09. 18:28
A MU teljesítmény után én is azt mondom, hogy nem lesz bajnok a Pool. Az esély nálam is az Arsenal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!