Kiderült, mit üzent Steven Gerrard Szoboszlai Dominiknak!

2024. április 09. 16:13

A Liverpool legendája üzent utódjának, a magyar labdarúgó most elárulta a részleteket.

2024. április 09. 16:13
Liverpool's Dutch defender #04 Virgil van Dijk (L) celebrates scoring the team's fourth goal with Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai during the English FA Cup fourth round football match between Liverpool and Norwich City at Anfield in Liverpool, north west England on January 28, 2024.

Nyitókép: Paul Ellis/AFP

Kiderült, mit üzent tavaly nyáron a Liverpool legendás csapatkapitánya, Steven Gerrard Szoboszlai Dominiknak, a klub új szerzeményének. Mindezt a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya mondta el a klub egyik szurkolói oldalának, a rousingthekop.com-nak a napokban. Szoboszlai Dominik komoly felelősséget vett a vállára azzal, hogy tavaly nyáron a Liverpoolhoz igazolva a 8-as mezszámot választotta. A Vörösöknél ugyanis a klub egyik legnagyobb ikonja, Steven Gerrard viselte a 8-as mezt, amelyben 17 év alatt 504 érkőzést játszott. 

Ezt is ajánljuk a témában

A rousingthekop szerint azonban a magyar klasszis magabiztos srác, és nem ijedt meg a kihívástól. Annak ellenért sem, hogy Steven Gerrard 2015-ös távozását követően a 8-as mezt viselő Naby Keita (szintén egykori RB Leipzig-játékos) nem tudott igazán megfelelni a legendás mezszámmal kapcsolatos elvárásoknak. 

Szoboszlai egyébként korábban beszélt arról, hogy Gerrard mentalitása annyira inspirálta, hogy karjára tetováltatott egy, a Liverpool egykori kapitányától származó idézetet. 

A magyar labdarúgó most azt is bevallotta, hogy amikor tavaly nyáron lezárult az átigazolás, és csatlakozott a Liverpoolhoz, kapott egy SMS-t Gerrardtól. Az egykori legendás csapatkapitány, aki biztosan érezte, lehetséges, hogy Szoboszlainak szüksége lehet egy-két dologra, ami könnyebbé teszi az életét.

 Azt írta nekem, hogy amennyiben bármiben segítségre van szükségem vagy van bármi, amiben tud segíteni Liverpoolban, – például házat keresni vagy bármi ilyesmi –, akkor nyugodtan üzenjek neki”

 – mondta Szoboszlai. „Amikor aláírtam, annyit mondott, hogy amennyiben szükségem van valamire, szóljak neki, de a klub mindenben segített. De ha bármire szükségem lenne, írjak neki!” – fogalmazott a magyar klasszis. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:48
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­­n­y­­o­k­­ ­­­v­­á­r­­­n­a­­k­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
EX_Terminator
2024. április 09. 23:47
Ezt hapsikáim? TI CSINÁLTÁTOK A SZARSÁGAITOKKAL. és én SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN SEMMIT NEM FOGOK KEZDENI ÉS MOST SZÉPEN MEGTANULJÁTOK A LECKÉT ÉS ELTAKARÍTJÁTOK A SZEMETETEKET, VAGY AZ EGÉSZ VILÁG RÁMEGY! DE ÉN SOHA SEMMIT NEM FOGOK VELE KEZDENI.
véna
2024. április 09. 23:01
Nekem nem segített Gerrard így el is maradt a ház vásárlásom angliában.
akkor ki
2024. április 09. 18:13
ekekének megint igaza van. Annyival egészíteném ki, hogy Lőrinc úgy mondta: Legyetek bátorak :-), egyem meg :-) Ami meg Domot illeti, ha nem kezd el ágyúzni a 16-oson kívülről, akkor kispad lesz. Van tehetsége, jól fedezi a labdát, pontosan lő, többet kell vállalnia. Inkább csökkentse a labda nélküli zavarást, néha úgy néz ki, hogy rohangálást és tartogassa az energiát a bombázásra. Ha bebasz vagy 3-4 hatalmas bombát, akkor Gerrard méltó utódaként Liverpool Királyává választják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!