Kezdődhet az alkudozás: Szalai Ádámnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hogy kiengesztelje lerúgott áldozatát

2024. április 03. 15:05

Súlyos testi sértéssel gyanúsították meg a válogatott korábbi csapatkapitányát.

2024. április 03. 15:05

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Eldőlt: nem emel vádat az ügyészség a korábbi válogatott csapatkapitány, Szalai Ádám ellen, aki még 2022. decemberében keveredett verekedési ügybe – írja a 24.hu. A lap értesülései szerint a kerületi ügyészség hat hónapra felfüggesztette a büntetőeljárást, és közvetítői eljárásra utalta az ügyet, így a korábbi támadó jóváteheti az elkövetett bűncselekményt – Szalai ennek megfelelően hajlandó akár sérelemdíjat is fizetni áldozatának. Ha sikerül megegyezniük, megszüntetik a büntetőeljárást vele szemben.

A jóvátételről a felek a közvetítő előtt egyeznek majd meg. Erről, illetve a bűncselekményt egyébként beismerő gyanúsított által a tettére felhozott indokokról nem áll módunkban tájékoztatást adni”

– mondta a lapnak Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

Mint ismert, a korábbi válogatott támadó 2022. december 29-én került konfliktusba a belvárosban egy négy fős társasággal, amikor az öccse segítségére sietett.

A szóváltás során mellkason rúgta a testvére körül, állítása szerint fenyegető stílusban fellépő 21 éves fiatalt – Szalai először jogos védelemre hivatkozott, később azonban beismerte a bűnösségét.

Sajtóértesülések szerint úgy nyilatkozott, hogy félreértette a helyzetet, megijedt, ezért reagálta túl a történteket.

Ha a következő fél évben Szalai Ádámnak nem sikerül megállapodni áldozatával a jóvátétel mértékéről, vádat emelhetnek ellene.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­g­­ö­­s­­­ ­­­l­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­v­á­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
tompika-2
2024. április 03. 17:49
Ne a zsebébe nyúljon, hanem a sittre menjen aki garázdaság bűntettét követi el! Mi a faszom ez már?
Átoperált Kiscsoportos
2024. április 03. 17:00
Leszarom ... Ha Gyurcsány lenne a miniszterelnök 2-szer ekkora fizetések és nyugdíjak lennének fele ekkora árszínvonal mellett !!! Ezt is a Bakcigány Pedovajdátoknak köszönhetjük: - az EU-ban utolsók vagyunk - 2010 óta majd' 3 szorosa lett az államadósságunk - az € zóna 3-szorosa az inflációnk - az államháztartási hiány az EU-ban az egyik legnagyobb - 400 körül van az € - az EU-ban nálunk volt a legnagyobb vásárlóerő csökkenés - 2023-ban kb 2000 milliárd buktája volt az mnb-nek - az EU-ban az értékéből a legtöbbet vesztett deviza a HUF lett - itt adják Európa egyik legalacsonyabb bérét - itt van az EU-ban harmadik legnagyobb adóteher a fizetéseken OLAF: Magyarországon lopják az legtöbb EU-támogatást. Katarina Barley: " ... nyilvánvaló, hogy Orbán, a családja és a barátai, közpénzt lopnak. A magyar és az európai emberek pénzét lopják."
2024. április 03. 15:22 Szerkesztve
Szerintem nem reagálta túl. Mindenesetre úgy lehet vele mint a józanabbik fél egy válóperben. Csak legyen vége mihamarabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!