Guardiola kifakadt: a BL királyainak otthonában minden hajrá egy örökkévalóság

2024. április 10. 11:43

Őrült meccset hozott a Real–City, teljesen nyílt a párharc a visszavágó előtt.

2024. április 10. 11:43

Fotó: DAX Images/NurPhoto via AFP

Ahogy arról beszámoltunk, csodagólokat hozott és 3–3-as döntetlennel ért véget az előrehozott döntőnek is beillő Real Madrid–Manchester City BL-negyeddöntő. A fordulatokban bővelkedő találkozó végén egyik edző sem lehetett elégedetlen az eredménnyel, amely teljesen nyílt csatát ígér a visszavágóra.

Ezt is ajánljuk a témában

Azok után, hogy már a 2. percben vezettek az angolok, az első negyedóra végén a Realnál volt az előny. A második félidőben szintén három gólnak tapsolhatott a publikum, de a győzelmet egyik gigász sem ünnepelhetett. Jövő hét szerdán Manchesterben folytatja az élvezetes és látványos küzdelmet a legutóbbi két kiírást megnyerő angol, illetve spanyol gárda, de ott már egyiküktől biztosan búcsút veszünk.

„Mindkét együttes a végsőkig küzdött, ez egy kőkemény döntetlen volt. Nagyon jól reagáltunk az angolok játékára, a korán kapott gól egyáltalán nem rendítette meg a hitünket.

Senki sem számíthatott arra, hogy onnan lőni fognak”

– utalt Bernardo Silva 2. percben szerzett góljára Carlo Ancelotti, az Európai Labdarúgó Szövetség honlapján.

A címvédő Manchester City katalán mestere, Pep Guardiola azt emelte ki, hogy a Santiago Bernabéu stadionban egy örökkévalóságnak tűnik minden meccs hajrája.

„Nagyon nehéz a Real Madrid ellen, mert hihetetlen a tempójuk, mindig kapunk átlövéseket, és lehetetlen irányítani. A meccs hajrája ebben a stadionban egy örökkévalóság. Tudtuk ezt, és elfogadjuk a döntetlent. Angliában nem mindenki tudja, milyen itt szerepelni. Korábban az ilyen típusú meccseket mi is elveszítettük volna. Mondtam a játékosoknak, ha azt hiszik, hogy olyan lesz a madridi meccs, amilyennek elképzelik, akkor tévednek.

Minden plusz energiára szükség lesz hazai pályán, hogy legyőzzük a BL királyait”

– jelentette ki a Manchester City menedzsere.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­l­á­­n­­­y­o­k­­ ­v­á­r­n­­­a­k­­ ­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
lagal56-2
2024. április 10. 13:51
Csak szólok: a City játékosainak nagyobb része nem angol! Akkor miért angolok? A Premier Liga játékosainak nagyobb része nem angol, de még csak nem is un."britt"! Ja mert angliai klub! A pénz bőség miatt összevásárolják a kiváló képességű játékosokat! Na persze a Real Madrid sem különb!!!!!!!!!!!!!!!
akkor ki
2024. április 10. 12:29
Modric beálltával változott a játékstílus. Fantasztikus karmester, aki szerintem a legjobb középpályás még most is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!