Szenzáció: magyar tehetséget szerződtet a Kiel

2024. március 06. 10:49

Imre Bencét, a Ferencváros 21 éves játékosát nézte ki magának a világ egyik legjobbja, a négyszeres BL-győztes, 23-szoros német bajnok férfi kézilabdacsapat.

2024. március 06. 10:49
IMRE Bence

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

***

A Sportál a THW Kiel magyar származású ügyvezetőjére, Szilágyi Viktorra hivatkozva számolt be a várható klubváltásról, a sportvezető elárulta, már egyeztetnek a felek az ügyletről.

„Amint minden részletben megegyeztünk, és hivatalosan is aláírtuk a papírokat, nyilvánosságra hozzuk Imre Bence szerződtetését”

– idézi a portál Szilágyit.

A 21 éves Imre Bence – Imre Géza világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes vívó és Kökény Beatrix olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok kézilabdázó fia – 2019 óta a Ferencváros játékosa, a magyar válogatottban 2023 áprilisában mutatkozhatott be, a januári Európa-bajnokságon pedig a nemzeti együttes egyik legjobbja volt. A portál szerette volna megszólaltatni a fiatal kézilabdázót vagy a szüleit, de egyiküket sem sikerült elérnie.

A német THW Kiel többek között 23-szoros bajnok és 12-szeres kupagyőztes a hazájában, a Bajnokok Ligáját története során négyszer is (2007, 2010, 2012, 2020) megnyerte, legutóbb a 2020-as kiírás végén diadalmaskodott. Az észak-német csapat négyszer elhódította az EHF-kupát is. Nem is vitás, óriási szenzáció, ha egy ilyen komoly klub egy magyar játékost szerződtet.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­g­ö­­s­­­ ­l­­­á­­n­y­­o­­k­ ­v­­­á­­r­­­n­a­­k­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!