Megérkezett Telkibe Szoboszlai Dominik

2024. március 19. 17:03

A válogatott fotózásán már a csapatkapitány is részt vett.

2024. március 19. 17:03
Budapest, 2023. november 19.
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (j) és Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
MTI/Kovács Tamás

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Végre megérkezett Telkibe, a magyar labdarúgó-válogatott edzőközpontjába Szoboszlai Dominik – erről tanúskodik az MLSZ legújabb Insta-videója, amelyen a nemzeti csapat tagjai láthatók az új címeres mezben – amely egyébként korábban komoly bírálatok értek, és karikatúra is készült belőle. A csapat nagy része már hétfőn megérkezett, amiről a szövetség közzé is tett egy videóösszeállítást, ám párna- köztük Szoboszlai Dominik – még nem szerepeltek benne. 

Most azonban úgy tűnik, ismét együtt a csapat, amely teljes erőbedobással készül a pénteki, török válogatott elleni felkészülési meccsre, valamint a jövő kedden rendezett koszovói nemzeti csapat elleni mérkőzésre. 

Íme a fiúk a válogatott új mezében! 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­­l­á­­n­­y­o­­k­ ­v­­­á­­r­­n­­­a­­k­­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
lististerc
2024. március 19. 18:56
Ha nem hal bele ez a srác. hogy 273 + ember él meg belőle, nagy focista lesz. Szurkolok neki, de sajnálom.
anegy_
2024. március 19. 18:43
Rajtatok az ország szeme, veletek a magyarok szíve!
lististerc
2024. március 19. 18:19
T-KOM reklám letudva....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!