Így feszít Szoboszlai Dominik a válogatott új szerelésében (VIDEÓ)

2024. március 20. 10:01

A videón feltűnik a sokak tetszését elnyerő vadonatúj kapusmez is.

2024. március 20. 10:01

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Miután a magyar labdarúgó-válogatott tagjai közül mindenki befutott Telkibe, elkészültek a hivatalos portrék az edzőtáborban. A felvételeken már az új szerelésben feszítenek a játékosok.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint arról beszámoltunk, az Adidas múlt héten mutatta be a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott hazai és idegenbeli mezeit. A német vállalat tájékoztatása szerint a hazai mezt a nemzeti lobogó színei és a válogatott címerének mintái ihlették, míg az idegenbeli ruházat megtervezése ugyanezt az elvet követte, de a színösszeállítás és a végső grafika „a magyar nemzeti lobogót mozgásban ábrázolja, amely az áramlás érzetét kelti a fehér alapszínen”.

A Magyarország felirat mindkettőn a hátsó nyakrészen található.

Ezt is ajánljuk a témában

A hivatalos mezek bemutatása után megjelent egy valóban magyaros verzió is az interneten, amely minden elemében tükrözi hazánk nemzetközileg ismert motívumait. Tőrös Balázs, a Sport Tv szakértője, ismert kommunikációs szakemberként „ecsetet” ragadott, hogy megálmodja a közönségkedvenc végeredményt, Puskás Öcsivel, a Parlamenttel, kalocsai mintával és egy megdöbbentően egyedi „hadüzenettel”.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­y­o­­­k­­­ ­­­v­á­r­­n­­a­­k­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
pipa89
2024. március 20. 10:11
Takarítsátok már ki a Mandinerből a szemetet! Nem igaz, hogy ezt nem lehet megoldani egy stupidabb algoritmussal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!