Ez ám a csapatszellem a magyar válogatottnál!

2024. március 26. 15:36

Sérülése ellenére a nemzeti csapattal maradt Orbán, aki szerint most elsősorban a csapatépítés a fontos.

2024. március 26. 15:36
null

Fotó: Instagram/Willi Orban

A magyar labdarúgó-válogatott keretének tagja a sérüléséből visszatért Willi Orban, aki újabb egészségügyi problémája miatt azonban nem lépett pályára Törökország ellen, és nem játszhat ma este Koszovó ellen sem.

Ezt is ajánljuk a témában

A rutinos lipcsei védő a csapattársakkal maradt az edzőtáborban, hiszen a pályán kívül is nagy támogatást tud nyújtani tanácsaival, észrevételeivel a többieknek, például a pénteken debütáló Dárdai Mártonnak. A Hertha BSC 22 éves játékosa Orbanhoz hasonlóan belső védő poszton kaphat ismét szerepet Marco Rossitól, így a tapasztalt társ meglátásai sokat segíthetnek, hogy mielőbb beilleszkedjen a nemzeti csapat hátsó alakzatába.

Ezúttal nem játszhatok, de nem számít, most minden a csapatépítésről szól!

– írta Willi Orban közösségi oldalán.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­­­g­ö­­s­ ­­­l­­á­­n­­y­o­­­k­­ ­­v­­á­­r­n­a­­­k­­­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
zakar zoltán béla
2024. március 26. 16:40
ÍME! ÍGY!
Halder_1899
2024. március 26. 16:28
Legfontosabb játékos, pótolhatatlan jelenleg hátul.
lefty67
2024. március 26. 15:52
Willi a legfontosabb ember a válogatottban ( persze tudom Domi is...)! Nem látványos amit csinál, de mindig jó helyen van és nyugalmat áraszt. Ha játszik, akkor a többi védő is jobban játszik! Igazi csk- típus. Kár,hogy nem beszél magyarul!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!