Csökkentették Mészöly Géza büntetését, talán már a mai meccsen is leülhet a kispadra

2024. március 08. 13:47

A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy az MLSZ az eredeti 1+2 hónapos büntetést öt meccsre redukálta.

2024. március 08. 13:47

Nyitókép: Mészöly Géza DVTK - Újpest FC mérkőzés után 2024. február 11-én. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

***

A Nemzeti Sport információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) csökkentette a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC vezetőedzőjének, Mészöly Gézának az 1+2 hónapos eltiltását, aki 

már a pénteki Puskás Akadémia elleni idegenbeli bajnokin ott lehet a kispadon.

A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága az eredeti 1+2 hónapos büntetést öt meccsre redukálta, ebből is hármat felfüggesztett a szervezet, a másik kettőt pedig letöltötte a Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzésen és a Fehérvár elleni bajnokin. Mészölyt ezzel együtt a 500 ezer forintra büntette az MLSZ.

A lap úgy értesült, a bizottság megállapította Mészöly Géza fegyelmi vétségét, de úgy ítélték meg, a szakembernek 

nem állt szándékában megsérteni senkit, az elhangzott kifejezést pedig nem bántó vagy gyűlöletkeltő célzattal mondta.

Az Újpest vezetőedzőjét azért tiltották el összesen három hónapra, mert a DVTK ellen megnyert bajnoki után egy saját játékoséra utalva úgy fogalmazott: „Nem szerettem én se játszani ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja a labdát és megcsúsztatja.”

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­k­ ­­­v­­á­­­r­­n­­­a­­k­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
rockercicc
2024. március 09. 00:21
Az a szánalmas, hogy ilyenért egyáltalán büntetést kapott!
iimre
2024. március 08. 19:33
Hát, ez volt az egyetlen mindenki számára elfogadható ítélet, ahol a kecske is jóllakott, meg a káposzta is megmaradt, amennyiben az MLSZ nemzetközi szövetség felé irányuló (jogi) megfelelési kötelezettsége se sérült, hiszen eljátszották a színházat, aztán a fellebbezés után tképp visszavonták az ítéletet. Okos, okos… ;)
Zolotarjov
2024. március 08. 18:02
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!