A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Varga Barnabás: Minden esélyünk megvan a továbbjutásra

2024. február 15. 08:26

A Fradi válogatott labdarúgója optimistán várja a csütörtök esti Olympiakosz elleni Európa Konferencia Liga-nyolcaddöntő első mérkőzését.

2024. február 15. 08:26

Az FTC futballistái szerda este a nemzetközi kupameccs helyszínén edzettek. Az NB I góllövőlistáját 13 találattal vezető ferencvárosi csatár, Varga Barnabás a Fradi.hu-nak nyilatkozott a pireuszi találkozó előtt. A válogatott játékos elmondta, készen állnak az összecsapásra, szerinte a körülmények is rendben vannak, már csak győzniük kellene.

„Biztosan nem lesz egyszerű az első mérkőzés. Egymásnak esni azért nem fog a két csapat, kis tapogatózás biztos lesz az elején, de azt gondolom, minden esélyünk megvan a továbbjutásra. 

Idegenben, első meccsen, talán jó az iksz, de nyilván mindig győzni akar az ember, úgyhogy azért jobb lenne előnnyel várni a visszavágót” – mondta a Fradi kulcsjátékosa, aki másfél hete mesternégyest szerzett az MTK elleni bajnokin.

Számunkra jó hír, hogy nem épp a legjobb helyzetben várják a görögök a mérkőzést. A múlt hét elején távozott a portugál sportigazgató, Pedro Alves. A hírek szerint azért kellett mennie, mert összeveszett a klub vezetőségével. A helyére a Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics egykori csapattársa, a klubot egykor játékosként is szolgáló szerb Darko Kovacsevics érkezett. Múlt pénteken pedig kirúgták Carlos Carvalhalt, a görög csapat edzőjét is. Nem sok ideje volt bizonyítani: mérlege öt győzelem, két döntetlen és négy vereség volt az Olympiakosszal. A csapat vasárnap nevezett ki az új vezetőedzője, a spanyol José Luis Mendilibar, akinek a mai lesz a bemutatkozó mérkőzése.

A Ferencváros–Olimpiakosz Európai Konferencia Liga mérkőzést csütörtökön 18:45-től a Mandineren élőben is követhetik majd!

Fotó: Fradi.hu

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2024. február 15. 09:49
Lőj egy mesternégyest és nem lesz baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról