Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Megőrült az Arsenal edzője, Kloppnak képzelte magát

2024. február 05. 10:06

Mikel Arteta nem leplezte az örömét, hatalmas győzelmet aratott a csapatával. Az öltözetével ellentétben a viselkedése nem volt elegáns.

2024. február 05. 10:06
null

Nem túl szép és sportszerű, ha egy labdarúgó az ellenfél arcába üvöltve vagy az orra alá dörgölve pár keresetlen szót ünnepli a gólját, netán a másik gólörömét utánozza cinikusan. Az pedig különösen visszatetsző, ha az egyik edző gúnyolódik a kollégáján. Nem feltételezzük, hogy ez volt a célja, mégis túllőtt a célon Mikel Arteta, az Arsenal menedzsere. 

Magából kikelve ugrált, őrjöngött és rázta az öklét a győzelmet ünnepelve. Csak a szokásos túlfűtött érzelmi reakció Jürgen Klopptól, a Liverpool vezetőedzőjétől. Vasárnap azonban elmaradt az attrakció, mert kikapott a csapata. Londonban ennek ellenére megelevenedett a német performansza egy spanyol előadásában: az angol labdarúgó bajnoki rangadót 3-1-re megnyerő, ezzel az aranyéremről szőtt álmait éltető Arsenal szakvezetője „kloppozott” egyet a lefújás utáni mámoros pillanatokban. 

Arról – egyelőre – nem szólnak a hírek, mit szólt hozzá Jürgen Klopp, de a vereség mellett is van elég kellemetlenség, ami bosszantsa a Liverpool menedzserét. A játékosként 12-szeres spanyol válogatott, a Barcelonában, a Paris SG-ben, a Rangersben, az Evertonban és az Arsenalban is megfordult középpályás, Mikel Arteta 73 gólt szorgoskodott össze pályafutása során. Ekkora ünneplést talán egyiknél sem csapott, mint Trossard a Liverpool elleni győzelmet bebiztosító találata után. Mi lesz, ha megnyeri a bajnokságot csapatával?

Nyitókép: IAN KINGTON / IKIMAGES / AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
c-critical
2024. február 05. 20:29
Aki ezt a cikket írta, annak nyilvánvalóan fogalma sincs arról, amiről hadovál. Nem Klopp fedezte fel a gólok utáni ünneplést, és aki követi az angol bajnokságot, az pontosan tudja hogy az Arsenal edzője ilyen karakter. Végig üvölti a meccset az első perctől a lefújásig az oldalvonal mellett, nagyon együtt él vele, ahogy egyébként Klopp is. Szóval haver, ha nem ismered azt a témát, amiről firkálni akarsz, akkor inkább hagyd annyiban. Nem azóta létezik angol foci, mióta Szobi a poolban játszik, és nem a pool az egyetlen erős csapat ott (sőt, az Arsenal ellen az Emiratesben nem a Liverpool az esélyesebb, de úgy egyébként sem verte meg a Pool a Londoniakat a bajnokságban 5 meccs óta).
Csányi Gyuri
2024. február 05. 15:10
Ún. hatpontos meccs volt. Érthető az öröm. Amúgy COYG!
Locomotive
2024. február 05. 11:24
Igen, sajnos ezek a sztár-futball-edzők képtelenek viselkedni, szörnyen sznob társaság.
Neless
2024. február 05. 10:44
Láttam a meccset, nagyon izgalmas volt, a harmadik Arsenal gól végleg eldöntötte a meccset, érthető volt az öröm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!