Tovább vizsgálják Szoboszlai sérülését – nem utazhat az Arsenal elleni mérkőzésre

2024. február 04. 17:27

Jürgen Klopp szerint nem fognak kockáztatni.

2024. február 04. 17:27
Liverpool's Dominik Szoboszlai looks on during the Premier League match at Anfield, Liverpool. Picture date: Saturday December 23, 2023. (Photo by Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

A Liverpool FC oldalán jelent meg a hír, miszerint Szoboszlai Dominikot további vizsgálatoknak vetik alá, miután sérülés miatt kizárták a Liverpool Arsenal elleni keretéből. Az 8-as számú magyar játékos a Chelsea elleni 4-1-es Liverpool-győzelem során combizom sérülést szenvedett. Emiatt fog hiányozni a vasárnapi keretből az Emirates Stadionban.

Jürgen Klopp a mérkőzés előtt így nyilatkozott a Sky Sportsnak: 

„Dom ugyanazon a területen érezte magát, vagy nagyjából hasonló területen, mint ahol korábban megsérült. Nem volt benne a játékban, jól volt, aztán a meccs után kissé érezte, úgyhogy megnéztük, és most már nem volt esélye arra, hogy részt vegyen ebben a játékban”.

Nem kockáztathatunk. Meg kell várnunk a további értékelést, de egyértelmű volt, hogy ma nem vehet részt. Nagyjából ennyi.

– tette hozzá Klopp.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Peter Byrne/PA Images via Getty Images

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. február 04. 20:09
Több szoboszlói, mint nap..
VeraMayer
2024. február 04. 20:01
Nek kövezzetek meg, de nekem Szoboszlairól manapság Overdose jut eszembe, végül is sérülései miatt csak ígéret maradt.
rugovics tibusz
2024. február 04. 19:50
"ugyanazon a területen érezte magát" "nem volt esélye arra, hogy részt vegyen ebben a játékban” Micsoda fordítás baszki, gratulálok.
akkor ki
2024. február 04. 19:48
Gyógyulást Dominik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!