Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Megbüntették az Újpest „fekázó” vezetőedzőjét

2024. február 29. 13:31

„Nem szerettem én se játszani ilyen nagydarab feka ellen” – mondta Mészöly Géza.

2024. február 29. 13:31
null

Döntött az MLSZ Mészöly Géza ügyében, akit alig neveztek ki az Újpest vezetőedzőjének, máris olyat nyilatkozott egyik első sajtótájékoztatóján, hogy után tőle volt hangos a hazai sportsajtó. A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 1+2 hónapra tiltotta el a vezetőedzőt, egy hónapig biztosan nem vezetheti a csapatot, a másik két hónap pedig felfüggesztve van, azaz irányíthatja a gárdát, azonban még egyszer valami hasonló cifrát nyilatkozik, érvénybe lép a két hónap eltiltás. 

A Magyar Labdarúgó-szövetség a DVTK elleni idegenbeli győzelem után indított eljárást Mészöly Géza ellen, aki a meccs azt mondta:

 Tudtunk váltani egy picit és a beszálló játékosok is… Most Franklinre (Sasere – a szerk.) gondolok. Nem szerettem én se játszani ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja a labdát és megcsúsztatja. Szerintem kulcsfontosságú volt, hogy ő be tudott jönni”.

Az MLSZ döntése értelmében Mészöly már a csütörtöki, Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzésen sem lehet ott csapata mellett. A Nemzeti Sport szerint Mészöly Géza fellebbez a döntés ellen, de a fellebbezés nem halasztó hatályú. A fellebbviteli bizottság leghamarabb jövő héten hozhat döntést az ügyben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 10:41
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­­k­e­­­l­d­­ ­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­ ­­­p­­u­n­­c­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Tommaso
2024. március 18. 22:29
Fellebbez????? Mondta vagy nem mondta? Mondta, s ezt nem is tagadja. Hat akkor?
blondiner
2024. március 01. 23:20
Egy román bírót azért tiltottak el, mert egy kérdésre azt válaszolta: negru - ami románul fekete :D
bajai__
2024. március 01. 08:12
Idáig süllyedtünk mi is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!