Kínkeservesen sikerült Gera Zoltán bemutatkozása a dzsungelben

2024. február 28. 15:36

Magyar Kupa-nyolcaddöntő: a vármegyei I. osztályban szereplő Mezőörs a rendes játékidő hajrájában egyenlített az élvonalba igyekvő Vasas ellen. A fővárosi gárda végül tizenegyespárbaj végén jutott tovább.

2024. február 28. 15:36

Bemutatkozott a Vasas labdarúgócsapatának kispadján a hét elején kinevezett új vezetőedző, Gera Zoltán – sok oka azonban nem volt a mosolygásra a 120 perc alatt. De nézzük az eseményeket időrendi sorrendben!

Hétfő este jelentette be a Vasas FC, hogy a magyar labdarúgás legendája, Gera Zoltán ül le a labdarúgó másodosztályban szereplő angyalföldi csapat kispadjára. Ahogy megírtuk, a hír hallatán a szurkolók kifejezték véleményüket a Vasas FC közösségi felületein, illetve a ferencvárosi drukkerek is a saját oldalaikon.

Ezt is ajánljuk a témában

Szerda kora délután pedig már a vezetőedző debütálására is sor került Győr-Moson-Sopron vármegyében, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében Mezőörsre látogatott a fővárosi gárda. Az atmoszféra valódi kupahangulatot idézett: a pálya két alapvonalánál, a kapuk mögött kifeszített óriási drapériákon az „Üdv a dzsungelben” felirat volt olvasható.

Fotó: M4 Sport-képmentés

A meccsen sokáig a küzdelem dominált, közel egy órát kellett várni, hogy vezetéshez jusson az esélyesebbnek számító Vasas a vármegyei I. osztályt vezető mezőörsiek otthonában. A hajráig úgy tűnt, Berecz Zsombor gólja egyúttal a továbbjutást is jelenti, ám a hazaiak a 81. percben Végh Tibor révén egyenlítettek. Jöhetett tehát a viszonylag eseménytelen hosszabbítás, majd a tizenegyespárbaj.

Itt végül Fortuna a Vasas kezét szorította erősebben, a fővárosi gárda jutott tovább a legjobb nyolc közé.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Vasas FC Facebook-oldala

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­á­­n­­­y­o­­­k­ ­v­­á­­r­n­­a­­­k­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
ProletarFC
2024. február 29. 17:30
A lényeg az, hogy továbbjutottunk a Fradi is megszenvedett a kupában a Debrecennel.
Tommaso
2024. február 28. 23:14
Nem a fradisagaval van gond, ez alproblema, hanem az edzoi kepessegeivel v inkabb keptelensegeivel. Az ifiknel is kudarctermelo volt. Inkabb kezdjen edzeni, es alljon be!
galancza-2
2024. február 28. 18:45
gerás patkány hazajött és visszatagozódott havi 5 milláért a mocsokba. zozó! Húzz el a kurva anyádba, és menj vissza drogozni. Jó játékos voltál, de itthon futballgyilkos, naplopó,ingyenélő patkány vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!