Íme, Szoboszlai tíz évvel ezelőtt, amikor általánosban megnyerte a diákolimpiát

2024. február 12. 08:02

A tekintete ugyanaz.

2024. február 12. 08:02
null

A Magyar  Nemzet arról ír, hogy 

Szoboszlai Domini tíz éve 13 éves volt, és a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola növendéke.

 Akkor lett országos diákolimpiai bajnok és már írtak róla. 

„Teremlabdarúgásban győzött a Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapata a zalaegerszegi országos diákolimpián. A fiúk (Slézinger László, Potornai Máté, Molnár Dominik, Szoboszlai Dominik, Tóth Zoltán, Adorján Gergő, Bolla Bendegúz – Szoboszlai Zsolt edző és Slett Csaba testnevelő) lehengerlő játékkal, csoportelsőként jutottak az ország legjobb 8 iskolája közé, majd 

veretlenül, az ellenfeleknek esélyt sem adva lettek bajnokok. A torna gólkirálya Adorján Gergő, míg a legtechnikásabb játékos Szoboszlai Dominik lett”

 – írta a szekesfehervar.hu.

A kétszer diákolimpiát nyerő csapatban közös volt, hogy a magja a Főnix Gold FC utánpótlás-nevelő egyesületben pallérozódott, amelyet Szoboszlai Zsolt, Dominik édesapja vezetett. 

A fiúk közül ketten is a válogatottig vitték,

 írják, hiszen Bolla Bendegúz is a nyári Európa-bajnokságra készülhet, ő a svájci Servette jobbhátvédjeként.

A tíz évvel ezelőtti csapatból Adorján Gergő, Tóth Zoltán és Molnár Dominik az NB II-ig jutott, közülük Tóth jelenleg is ott futballozik a Kozármisleny csapatában. Az ő meccseit Szoboszlai Liverpoolból is nézni szokta.

Nyitókép: Szekesfehervar.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:45
🍓 ️ F­­o­­r­r­ó­ l­á­­n­­­yok sz­­ex­­et ak­ar­­­n­ak, ba­­­sz­­­d m­eg ők­et itt 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Fehér Agyar
2024. február 15. 12:15
Melyik srác Szoboszlai?
Roadkill
2024. február 12. 12:39
mai Szobó fejtörő: "Szoboszlai Dominik tíz éve 13 éves volt, tíz év múlva 33 lesz, hány éves a kapitány?"
masikhozzaszolo
2024. február 12. 08:54
1. Szifilisz! 2. Sztárpap 3. SZOBOSZLAI. Csúszik lefele szegény. Értem én, hogy a Népszabadság utolsó oldalán kezdett mindig az olvasók többsége. De volt olyan is hogy Népsport. Azt is megvették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik