Hidegrázós – Fehér Miklósra emlékeztek a Benfica Stadionjában (VIDEÓ)

2024. február 05. 14:57

A 65 ezres arénában felállva tapsolva tisztelegtek a magyar labdarúgó előtt. Immár 20 éve, hogy nincs közöttünk a Portugáliában is elismert játékos.

2024. február 05. 14:57
null

Itthon és külföldön sem feledik Fehér Miklós nevét. A tragikusan fiatalon, 24 évesen hirtelen szívleállás miatt elhunyt magyar labdarúgó emlékét a Benfica is ápolja. A lisszaboni óriásklub – amelynek mezében 2004-ben összeesett a végül a kórházban elhunyó focista – a hazai mérkőzését félbeszakítva rótta le tiszteletét. A Gil Vicente ellen 3-0-ra megnyert bajnoki 29. percében megszakították a játékot a Fény Stadionjában (Estadio da Luz), a szurkolók felállva tapsoltak, miközben Fehér édesanyját és húgát is mutatta a kamera.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Matusz Károly

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. február 05. 17:40
Tisztelet és becsület!!!
nemecsek-3
2024. február 05. 16:22
Sajnos most már kertelés nélkül sem illetlen kimondani, hogy ekkora bunkó proli bunkó paraszt társaságot mint amilyenek vagytok keveset hordott hátán a föld Mandíner társaság. Mindenki tudja miért, nektek meg fölösleges magyarázni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!