Ezzel a lépéssel reformálja meg a jegyrendszert az MLSZ

2024. február 05. 22:21

Döntött az elnökség.

2024. február 05. 22:21
SZOBOSZLAI Dominik;

Az MLSZ elnöksége a hétfői napon ülésezett, ahol az MLSZ Szurkolói Klub megújításáról döntöttek. „Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az érdeklődés a férfi A-válogatott szereplése iránt, emellett a 2016-os Európa-bajnokság óta érezhetően átalakult a szurkolói kultúra, a mérkőzésre járás gyakorlata is” – olvasható a szövetség oldalán.

Mint írják, a jövőben egyetlen új regisztrációt követően, egy helyen mindent elérnek a felhasználók a magyar válogatottakkal kapcsolatban, és ezzel egy időben új szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A rendszer a stadionba lépéskor jutalmazni tudja majd a szurkolói elkötelezettséget: a rendszeres válogatott mérkőzésre járást.

Lesz egy új mobilalkalmazás, mely az indulástól nyilvántartja a hűségpontokat, a szurkolói aktivitás és elkötelezettség alapján (pl.: részvétel játékokban, szavazásokon, webshop-vásárlások stb.), továbbá új szolgáltatásokat tesz elérhetővé (ingyenes névátírás, nyereményjáték, hírlevél stb.). 

Az elnökség döntése értelmében az új rendszer már a közelgő, első idei jegyértékesítés előtt elindul, és az elkötelezett szurkolók az egész esztendő folyamán gyűjthetik a pontokat annak érdekében, hogy a jövőben előnyt élvezzenek az MLSZ legnépszerűbb szolgáltatásainak igénybevételekor. A megújult Szurkolói Klubbal kapcsolatos részletes információkkal a szövetség hamarosan jelentkezik.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paenumbra
2024. február 06. 09:35
Ez hogy oldja meg a jegyüzérkedést?
DrPepper
2024. február 06. 06:05 Szerkesztve
Az elmúlt tíz évben a válogatott szinte összes hazai meccsén kint voltam. Nem bánnám ha nem nulláról kellene kezdeni és némi jutalompontot jóváírnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!