A két gólt szerző Sallairól áradozott német edzője

2024. február 23. 08:54

„Nagyon fegyelmezett, változtatott egy-két olyan dolgon, amik korábban nem tettek jót a teljesítményének” – hangsúlyozta Christian Streich.

2024. február 23. 08:54
null

Elsősorban Sallai Rolandot és csapata küzdőszellemét dicsérte Christian Streich, a Freiburg labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a német együttes kétgólos hátrányból 3-2-re nyert és továbbjutott az Európa-liga nyolcaddöntőjébe a Lens ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

Az első meccsen született 0-0 után csütörtökön a franciák még a szünet előtt, a 45+2. percben már 2-0-ra vezettek, a magyar támadó a 67. percben szépített, majd a 90+2.-ben egyenlített. A győztes találatot Michael Gregoritsch szerezte a 99. percben.

Rendkívül jó meccset játszott” – nyilatkozta Sallairól Streich. Hozzátette, 

a 26 éves játékost két gólja kiemelte a mezőnyből, már hetek óta jó formában van, feltűnően dinamikus.

Nagyon fegyelmezett, változtatott egy-két olyan dolgon, amik korábban nem tettek jót a teljesítményének” – hangsúlyozta Streich. A tréner kiemelte azt is, hogy minden játékos hozzáállása rendkívül profi volt, beleértve a cseréket is, és a Freiburg megérdemelten jutott tovább.

(MTI)

Nyitókép: Christian Kaspar-Bartke / Getty Images
 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. február 23. 09:37
Jó, de Szoboszlói gyorsabban fut ...még oxigénpalack nélkül is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!