Elállta a csapatbusz útját, arrébb tettek egy autót a magyar kézis fiúk Kölnben (videó)

2024. január 28. 06:40

Volt, aki fél kézzel végezte a mutatványt.

2024. január 28. 06:40
null

Úgy tűnik, a Szlovénia elleni 23-22-es győzelemmel, és a történelminek számító ötödik hely megszerzésével még nem értek véget a magyar férfi kézilabda-válogatott megpróbáltatásai a németországi Európa-bajnokságon. 

Ezt is ajánljuk a témában

Egy próbatételen még mindig túl kellett esnie a két hét alatt 8 meccset lejátszó Bánhídi Bencééknek: a kölni Lanxess Aréna mélygarázsában ugyanis egy nagyméretű autó állta el a csapatbusz útját, a tulajdonos nem tartózkodott a helyszínen.

Mindez azonban nem zavarta meg a játékosokat, akik igazi csapatmunkával, nemes egyszerűséggel arrébb tették a járművet. (Az átlövő Bodó Richárd a felvételek tanúsága szerint fél kézzel is bírta – mivel a másik kezében valamilyen italt tartott.)

Nyitókép: MTI, Illyés Tibor

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. január 28. 12:40
Nagyon ott vannak a srácok!!!
VitaLin
2024. január 28. 12:29
A csapatmunka mindenhol érvényesül, miért ne mutatnák meg, hogy nincs lehetetlen. Szép volt fiúk.
kulakman
2024. január 28. 11:34
Egy csoportvezetőnk autóját , -na jó trabantját - pár évtizeddel ezelőtt két fa közé tettük be , na azt nem vette ki onnan!
hoci74
2024. január 28. 09:49
Irány Brüsszel. Ott csak székeket,asztalokat,meg a gazdáikat kellene ,,arréb tenni" ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!