Együtt táncoltak a szurkolókkal kéziseink – nagy bulit csaptak Münchenben (VIDEÓ)

2024. január 17. 15:24

Sokat érhet a válogatott Izland elleni parádéja – íme, a középdöntő programja!

2024. január 17. 15:24

Mint arról beszámoltunk, egészen lehengerlő játékkal rukkolt elő a magyar férfi kézilabda-válogatott a németországi Európa-bajnokság utolsó csoportmeccsén. Az izlandiak elleni találkozót annak ellenére simáztuk le, hogy beállónkat, Bánhidi Bencét korán elveszítettük piros lapja miatt, a többiek azonban felnőttek a feladathoz, klasszismegoldásokat mutattak be a pályán, és végül nyolcgólos sikert arattak az északiak ellen. Azaz mindhárom csoportellenfelét legyőzte a nemzeti csapat – ilyen pedig még soha nem történt korábban!

A történelmi sikerrel két legyet ütöttünk egy csapásra: nem csak a kvartett első helyét szereztük meg, hanem gyakorlatilag megnyertük az első „középdöntős” mérkőzést is. Ugyanis a fiatal, olimpiai kvótára is hajtó csapatunk két pontot visz magával a folytatásba, amelyben a közvetlen világelitbe tartozó riválisokkal csap majd össze.

A németországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének menetrendje:

január 18. Magyarország– Ausztria, 15.30
január 20. Magyarország – Horvátország, 18.00
január 22. Németország – Magyarország, 20.30
január 24. Franciaország – Magyarország, 18.00

A következő kihívások előtt azonban az ünneplésé volt a főszerep a müncheni éjszakában, a válogatott a lelátón lévő, kitartóan buzdító szurkolótáborral nagy bulit csapott, közösen perdültek táncra – a pályán, illetve a széksorok között. Az Origo videója megörökítette a felejthetetlen pillanatokat!

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. január 17. 15:53
Csodálatosan játszott a csapat. Hozzá tehetjük, hogy szlovén bírói ellenszélben még komolyabb a siker. "Az izlandi csapat szinte provokálja a mieinket, kikényszerítve a heteseket és a szabálytalanságokat. Az más kérdés, hogy a két szlovén bíró partner volt ebben. " Szinte nevetségessé tették magukat a bírók az ingyen 7 méteresekkel az izlandiak számára: "Gólok hétméteresből: 1/1, illetve 8/6" - 7-el több 7 méterst itéltek ellenünk és a többségét jogtalanul. Így még szebb a győzelem
letsgobrandon-2
2024. január 17. 15:31
Orbánstadionok miatt van ezis.. pedig amíg európaiak voltunk . nagyon tudtunk veszteni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!